Jaký bude nový Indy?

Pár dnů nazpět jsme se dočkali oficiálního potvrzení Indiana Jones and Staff of Kings, které teď tvůrci z LucasArts rozšířili o několikero dalších informací. Stále však mezi nimi chybí alespoň přibližné datum vydání, či drobný náznak, že se hry dočkáme mimo Wii, DS, PS2 a PSP i na dalších konzolích.

10.jpg11.jpg

Dost už ale o tom co nevíme. Staff of Kings nás zavede do roku 1939, kdy začíná Evropu trhat na kusy druhá světová válka. Ve společnosti americké archeologa se ovšem vydáte na zcela jiná místa, zahrnující čínskou čtvrť v San Franciscu, či nepropustnou dřungli v Panamě.

5.jpg6.jpg

To vše jen proto, abyste zabránili úhlavnímu nepříteli - Magnusi Vollerovi - v získání Mojžíšovy hole, prastaré to relikvie. Autoři přitom slibují, že všichni zájemci již nyní mohou těšit na spoustu pěstních soubojů, které díky ovladačům u Wii získají úplně jiný rozměr, puzzlů a interaktivního prostředí.

8.jpg9.jpg

Užít si pak budete moci i s nejrůznějšími dopravními prostředky, mezi něž se řadí kupříkladu slon, tank, či raft. Všechna zmíněná "vozidla" by se přitom měla objevit i v mmultiplayeru, jenž umožní změřit si síly až čtyřem lidem najednou. Není ovšem jisté, zda-li se hra více hráčů objeví pouze na Wii, nebo i na ostatních platformách.

Zdroj: Eurogamer

Dostupné pro: Wii, PSP, 3DS, iPhone
Žánr: Adventury | akční adventura
Výrobce: LucasArts
Začátek prodeje: 2009
Diskuze (1) Další článek: Godfather 2 se odkládá

Témata článku: , , , , ,