Akce | Wii

Jaký bude nový Sonic?

Už nějaký ten pátek je známo, že společnost SEGA chystá další pokračování své série s modrým ježkem Sonicem na erbu. Nicméně informací bylo zatím poskrovnu, takže nějaké podrobnější zprávu vám přinášíme nyní.

VIDEO: 388 'Sonic and the Black Knight - trailer'

Nový přírůstek do rodiny ponese název Sonic and the Black Knight a zavede vás do Anglie v dobách středověku, ještě přesněji řečeno do doby, kdy nad ostrovním královstvím vládl legendárním mečem Excaliburem král Artuš.

Sonic_BlackKnight_Wii_054.jpgSonic_BlackKnight_Wii_055.jpg

Tentokrát půjde Sonicovi o záchranu dne a neméně důležité je pro něj stát se opravdovým rytířem. Cesta za těmi cíli však bude čítat mnohá úskalí v podobě řadou misích odehrávajících se na dobových místech, kde se proti vám postaví nemalé množství do tvrdého kovu zabalených rytířů, v čele s oním černým, co se objevuje v názvu hry. Svižné dobrodružství by měli ocenit tak fanoušci Sonica, tak i příležitostní hráči, co o něm nemají vůbec tušení.

Sonic_BlackKnight_Wii_052.jpgSonic_BlackKnight_Wii_053.jpg

K ovládání hra využívá unikátní Wii nádobíčko v podobě nunchunku, díky němuž se s virtuálního máchání mečem stane mnohem zábavnější činnost. Grafické zpracování působí svěžím dojmem tak, jak bývá u modrého ježka zvykem. Na cestu za rytířským řádem se budete moci vydat pravděpodobně na jaře příštího roku, což je ještě docela dlouhá doba, takže se dá očekávat, že vám mezitím přineseme ještě nějaké novinky z vývoje.

 Sonic_BlackKnight_Wii_056.jpgSonic_BlackKnight_Wii_057.jpg
Sonic_BlackKnight_Wii_058.jpg

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: Wii
Žánr: Akce
Výrobce: SEGA
Diskuze (2) Další článek: Zahrejte si GoW klon na iPhonu

Témata článku: , , , , , , , , ,