Jen piráti mají problémy s F.E.A.R.

Podle správce hráčské komunity pro F.E.A.R. jsou všichni hráči, kteří mají problémy s výkonností FPS F.E.A.R., piráti.

Za své prohlášení se později omluvil, nicméně prohlásit veřejně o hráčích, že jsou piráti, jsou poměrně silná slova. Sice zdánlivě oprávněná, neboť střílečka jde na pulty obchodů až dnes, ale některé internetové obchody již začaly dodávat hru svým zákazníkům. Z tohoto prohlášení však můžeme tušit, že Vivendi Universal možná připravili pro piráty nějakou nepříjemnou ochranu, která zvýší náročnost hry.

  

K F.E.A.R. se váže ještě jedna informace, protože Monolith Studios oznámili, že pracují, nebo brzy začnou pracovat, na datadisku. Podle autorů je konec hry dostatečně otevřený, aby se na něj dalo nějak rozumně navázat, nechme se překvapit, kam se posunou osudy jednotky First Encounter Assault Recon.

Doupě komentuje: Pokud má F.E.A.R. opravdu nějakou ochranu, která zvyšuje náročnost neoriginální verze hry, pak se jedná o velmi zajímavý krok, jak přinutit hráče ke koupi originálního titulu. A předpokládat, že hra podobného formátu nedostane brzy datadisk by bylo poměrně zvláštní, autoři viditelně mysleli na zadní vrátka. Brzy se tak můžeme bát o výkon našich počítačů znova.

Související informace (F.E.A.R.)
Platforma
: PC
Žánr: FPS
Výrobce hry: Monolith (
http://www.lith.com)
Distributor hry: Vivendi (
http://www.vugames.com)
Distribuce v ČR: CDProjekt (
http://www.cdprojekt.cz)
Datum vydání: 18. 10. 2005

Zdroj: Worthplaying

Diskuze (27) Další článek: STALO SE 17. 10. - betatest Chronicles of Spellborn

Témata článku: , , , ,