Kdysi Deus Ex: Clans Wars, pak Snowblind, dnes Project: Snowblind... Přejmenovávací orgie?

Společnost Eidos dnes oznámila, že její připravovaná cyberpunková FPS se nebude jmenovat ani Deus Ex: Clan Wars, ani Snowblind, ale Project: Snowblind. Hra má někdy během zimy vyjít pro PC, PS2 a Xbox.

Hra, kterou pro Eidos vyvíjejí Crystal Dynamics, bude laděna výrazně více do cyberpunku nežli její původní inspirace, Deus Ex. Hráči se stanou druhým poručíkem Nathanem Frostem, elitním vojákem bojujícím ve válce někdy v 21. století. Frost je, stejně jako hlavní hrdina Deus Ex, "vylepšen" celou řadou implantátů. Společně se svojí elitní jednotkou se zúčastní mírové mise v Hong Kongu, kde uvíznou na nepřátelském území.

Project: Snowbild také představí celou řadu Deus Exových supermoderních zbraní a přístrojů. Všechny zbraně budou disponovat dvěma módy střelby. Bude rovněž nezbytné naučit se zacházet s celou řadou různých zařízení (například "domination tool" - co to asi bude?:o), která budou nezbytná pro postup ve hře.

Úkoly v jednotlivých misích budou zahrnovat vše od plížení přes infiltraci až po brutální akci. Hra nabídne samozřejmě i možnost on-line hraní.

Zdroj: Gamespot

Diskuze (2) Další článek: Připravuje se Hypermax Painkiller Deathmatch Party

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,