Kinematograf: Padesátá léta, město a Mafia 2 (CZ titulky)

Výběr těch nejlepších trailerů tento týden přinesl třetí vývojářský deník z Mafie 2, nadzvukovou akci H.A.W.X. 2 či sportovní Pro Evo 2011 a NHL 11.

Mafia 2 – deníček vývojářů 3


Napětí se stupňuje, jak odtikává čas do vydání asi nejočekávanější hry prázdnin. Mafia 2 vyjde na konci srpna, ale předtím můžete už potřetí nakouknout do zákulisí Empire City. Další díl vývojářského deníku se soustřeďuje na samotné město, kde se hra odehrává. Tvůrci naznačují jejich snahu v co nejvěrnější převedení atmosféry padesátých let a představují základní pilíře, na kterých jejich práce stojí. A vypadá to, že se jim snaha vyplatí.


 

 

Bioshock 2 - The Protector trials DLC

Délka: 01:40 min

Upoutávka na nový stahovatelný přídavek pro Bioshock 2.

 

Test Drive Unlimited 2 - Ukázka prostředí

Délka: 01:41 min

Představení některých lokací z otevřené závodní hry Test Drive Unlimited 2.

 

Medal of Honor - Limitovaná edice

Délka: 01:01 min

Každá velká hra musí mt svoji sběratelskou edici a Medal of Honor nebude výjimkou. Video ukazuje bonusy, kterých se v ní dočkáte.


 

Infamous 2 - ukázka hraní

Infamous představovala zajímavou open world akci, ve které hlavní hrdina ovládal elektřinu, díky které  mohl masakrovat protivníky a zároveň se po herním městě pohybovat jako děrviš. A jak naznačuje ukázka, dvojka v tomto půjde ještě dál. Začátek zachycuje hrdinu v souboji se znetvořenými mutanty, načež se pustí do pronásledování ujíždějícího automobilu. Tato část zabírá největší porci ukázky a předvádí, jak hbitě se ovládaná postava může pohybovat po městě. Poslední část se věnuje úprku před bojovým vrtulníkem, přičemž se po chvíli situace změní a létající stroj podlehne mohutné síle ničivé elektřiny, kterou na něj hrdina vypustí. Slova těžko vystihnou vizuální hrátky traileru, proto uděláte nejlépe, když se na něj podíváte sami.

VIDEO: 3178 'Infamous 2 - Ukázka hraní'


 

 

The Last Story - Trailer

Délka: 02:25 min

Konečně pořádná ukázka nového JRPG Hironobu Sakaguchiho, tvůrce Final Fantasy, které by mohlo být podle nedávných zvěští i mistrovo poslední.

 

Final Fantasy The 4 Heroes of Light - Crown system

Délka: 01:02 min

Nová odbočka Final Fantasy slibuje nádherně roztomilou grafiku jdoucí ve šlpějích předělávek na NDS a zajímavý systém povolání zvaný Crown system. Prohlédněte si jej v ukázce.

 

Kingdom Hearts Birth by Sleep - Ukázka hraní

Délka: 01:32 min

Další díl akčního RPG protínajícího svět Disneyho a Square Enix míří na PSP. A jak nazačuje trailer, vypadá minimálně stejně dobře jako PS2 předchůdci.


 

Tom Clancys H.A.W.X. 2 - Trailer

Pokračování letecké arkády nás zavede na blízký východ nedaleké budoucnosti, kde začínají tamější spory a násilné potyčky překračovat únosnou mez. Když jsou pak ukradeny ruské nukleární zbraně, veškerý ostych jde stranou a jednotka H.A.W.X. dostává za úkol vyřešit nesnáze s minimálními vedlejšími ztrátami.

Během hraní pak budete pendlovat mezi třemi samostatnými jednotkami - britskou, ruskou a americkou - které budou disponovat vlastními letci a vlastními stroji, mezi nimiž se objeví třeba F-22 Raptor, F-35 Lightning II, Su-37 Terminator, ale i starší kousky jako F-117 Nighthawk, nebo Maverickův F-14A Tomcat.

VIDEO: 3187 'Tom Clancys H.A.W.X. 2 - Trailer'


 

 

Pro Evolution Soccer 2011 - Trailer

Délka: 05:53 min

Takřka šest minut dlouhé představení nového ročníku fotbalového Pro Evo.

 

NHL 11 - Producer trailer

Délka: 02:06 min

Producent NHL 11 ukazuje novinky v podobě zlepšeného fyzikálního enginu, možnosti lámání hokejek a dalších vychytávek.

 

Guild Wars 2 - Představení rangera

Délka: 00:23 min

První Guild Wars představovaly takové bezplatné MMO Diablo, dvojka v podobném tempu hodlá pokračovat. Alespoň ranger vypadá podle ukázky hodně akčně.

 

Deathspank - Launch trailer

Délka: 01:18 min

Další variace na Diablo, ovšem pozor. Tentokrá na ni pracoval Ron Gilbert, tvůrce legendárního Monkey Islandu, takže natržení bránice smíchem je zaručeno.

 

Guitar Hero Warriors of Rock - Set list trailer 1

Délka: 03:35 min

První část set listu do už šestého dílu hudební hry Guitar Hero.

Diskuze (2) Další článek: Prozrazeny nároky Starcraftu 2

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,