Koupili jste hru těsně před slevou? Epic vám rozdíl vrátí

Znáte ten pocit, když si koupíte hru a další den si rvete vlasy, protože se objeví ve slevě? Tak teď vás to na Epic Games Store naopak potěší.

Epic Games Store přichází s dalším zajímavým krokem, jak si vydobýt přízeň hráčů. Každý, kdo někdy nakupoval na Steamu nejspíše zažil situaci, kdy nějakou hru pořídil a ona se po chvíli objevila ve slevové akci. Doposud velmi nepříjemný pocit nyní nahradí radost. Epic Games Store totiž podle všeho chystá novinku v podobě částečného refundu, který dorovná cenový rozdíl.

Epic Games zatím oficiálně tuto funkci nepředstavili, ale někteří z uživatelů už nyní dostávají emaily s informací o vrácení části peněz. O svoji zkušenost se podělil například spoluzakladatel studia Mayday Joshua Boggs, který si novinky všiml poté, co mu za jednu z jeho pořízených her Epic poslal upozornění o vrácení častky. "Cena her, které jste nedávno zakoupil byla snížena. Zasíláme vám proto část ceny zpět," stojí ve sdíleném emailu. 

Jde bezesporu o velmi zajímavý krok, který bude Epic nejspíše stát dost peněz, ale mohl by ho konečně alespoň trochu očistit v očích mnoha hráčů, kteří mu nemohou přijít na jméno. Otázkou zůstává, jak na takový krok zareagují konkurenční platformy.

Diskuze (5) Další článek: BioWare maká na znovuzrození akce Anthem, chvíli to ale potrvá

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,