Krvavé závody v radioaktivním městě

Poněkud netradiční závody připravuje společnost Game Factory Interactive (autoři Neuro, 4th Batfalion, Officers...). Hra ponese název Clutch a bude se točit kolem stejnojmenného mechanika, který najde domov u skupiny zvané Harvesters. Tato banda lidí žijící v blízkém okolí Large Hardon Collider a baví se stavěním či vylepšování vozidel, s nimiž se následně vrhají hledat bájný poklad údajně ukrytý někde ve městě.

VIDEO: 1221 'Clutch - trailer'

Problém je však v tom, že celé město je zahaleno do radioaktivního mraku, kde se to jen hemží všemožnými mutanty. A ti nejsou vůbec přátelští, právě naopak se jakéhokoli nezvaného návštěvníka snaží rychle a pokud možno co nejbolestněji umlčet.

Clutch_0125.jpgClutch_0126.jpg

Jedinou zbraní se v Clutch stane vaše vlastní vozidlo, takže nebude od věci pořádně si ho vytuningovat jak množstvím obranných, tak i útočných mechanismů a zbraní. Celkem na vás čeká dvacítka misí, v nichž si užijete nebezpečné výlety plné pokroucených plechů a hořícího železa. Tvůrci připravují celkem šest různých režimů (závody smrti, souboje v arénách, zabíjení zombie) – ty mají být různě rozházené po otevřeném městě Large Hardon Collider, takže si vždy budete moci vybrat to, na co máte zrovna chuť. V každém pádě ale hra nebude pro děti, protože krev zde poteče rovnou po hektolitrech. Člověk by snad ani nevěřil, jak vražedné může být byť jen obyčejné auto. Datum vydání je stanoveno na první čtvrtletí letošního roku, takže nezbývá než si ještě několik týdnů počkat.

Clutch_0131.jpgClutch_0132.jpg
Clutch_0133.jpg

 

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: PC
Žánr: Závodní | Akční závody
Výrobce: Game Factory Interactive
Diskuze (2) Další článek: Pokračování série Art of Murder

Témata článku: , , , , , , , ,