Kultovní SWAT má nástupce, jmenuje se Ready or Not

Pamatujete si na legendární SWAT? Pak vás možná potěší, že se chystá znovuzrození legendy.

Už je to pěkně dlouhá doba, co jsme si naposledy užili nervydrásající momenty v kultovní taktické akci SWAT a vypadá to, že fanouškům této hardcore záležitosti svítá na lepší časy. Void Interactive totiž oznámil akci Ready or Not, která by se dala označit za duchovního nástupce této série.

Hra si bere to nejlepší (a nejrealističtější) ze značek jako SWAT, Rainbow Six a dalších a nabízí hráčům nekompromisní a věrohodný zážitek při bojích členů jednotky rychlého nasazení SWAT a neřádů všeho druhu. 

Fanoušci se mohou těšit i na vymakané herní mechanismy, jako manuální systém vykukování zpoza překážek, přizpůsobování rychlosti otevírání dveří a chůze kolečkem myši, simulovaný inventář, penetraci materiálů, dynamiku projektilů a celou řadu dalších vychytávek, které ze hry udělají realistický nadčasový počin. A samozřejmě spoustu krve a ustřelených končetin. 

Ready or Not zatím nemá stanovené platformy ani datum vydání, je ale bezpečné předpokládat, že se dostane minimálně na PC. Maximální těšing. 

Diskuze (4) Další článek: Nový rekord! Sci-fi akce Prey pokořena za 20 minut

Témata článku: , , , , , , , , , , ,