Legend of Zelda od Ubisoftu se znovu ukazuje a nevypadá vůbec špatně

Immortals: Fenyx Rising jsme již viděli a říkali jsme si, že je to takový Assassin's Creed Odyssey smíchaný s Legend of Zelda. A vlastně to celkem sedí.

Když se hra před časem představila (ještě jako Gods and Monsters), vyšlo z úst vývojářů, že starověké Řecko je super, ale ne jen historicky. Ačkoli Assassin's Creed Odyssey nepostrádal mýtické bytosti, stále šlo hlavně o historii. Nyní jde jen o tu mýtičnosti a v nejhlubším slova smyslu. O svět plný minotaurů, kyklopů, zatímco vy tam běháte, létáte a mlátíte. Nicméně nový trailer a gameplay ukazují, že to nevypadá vůbec špatně.

Grafickým stylem a hratelností je hra dost podobná Legend of Zelda, jen je o něco víc zaměřená na boje. Akce vůbec nechybí a ačkoli tu bude i nějaké to logické bádání, přeci jen je z hratelné ukázky poznat, že je to takový ten open-world od Ubisoftu. Osvobozování věží se nevyhneme.

Zda bude Immortals: Fenyx Rising dobrou hrou naštěstí zjistíme již brzy. Hra vychází 3.prosince tohoto roku na Xbox One, Xbox Series X, PS4, PS5, PC, Nintendo Switch a Google Stadia.

Diskuze (1) Další článek: Remake Prince of Persia: The Sands of Time oficiálně odhalen

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,