Life is Strange 2 bude dojemný příběh o bratrství

Chlapec na útěku před policií a jeho bratr, který o ničem neví. Povede se Dontnodu nám opět dohnat slzy na krajíčky?

Life is Strange 2 konečně vypustilo do světa první plnohodnotný trailer a už teď budí spoustu otázek. Příběh se bude odehrávat na cestě dvou chlapců, kteří jsou na útěku před policií do Mexika.

Starší chlapec se jmenuje Sean a je mu 16 let. Jeho bratr Daniel je o sedm let mladší a z traileru vyplývá, že o tom, co se děje toho moc neví. Výpravu bude zpočátku zřejmě brát spíše jako výlet, než únik před zákonem.

V novém příběhu bychom se neměli setkat s žádnými postavami původní série a tvůrci slibují, že s postupem toho, jak chlapci budou na cestě se nám dostane i nové superschopnosti.

"Vydání Captain Spirit bylo pro tým skvělým momentem a nemůžeme se dočkat, až mezi hráče pošleme úplně nový příběh Life is Strange 2," neskrýval nadšení kreativní ředitel Raoul Barbet. "Neustále jsme spolupracovali s původním týmem, abychom opakovali to, co bylo tak skvělé na první sérii. Tu náladu, filmovost a samozřejmě také hudbu," nezapomíná Barbet na to, co dělalo předchozí díl výjimečným.

Po příběhu přátelství mezi Max a Chloe nás tak čeká pouť bratrů Diazových, kteří se budou snažit chytit vás za srdce úplně stejně jako se to podařilo nekonformním středoškolačkám. Podaří se jim to? 

První díl Life is Strange 2 nás čeká 27. září na PC, PS4 a Xboxu One.

Diskuze (1) Další článek: World War Z ukazuje nechutně rychlé hordy zombíků

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,