Linkin Park chystají vlastní sérii her

Asi nemá cenu skrývat, že jsem velkým fanouškem americké hudební partičky Linkin Park. Stejně byste na to po přečtení následujících odstavců přišli sami. A tak, ačkoliv se pokusím šetřit superlativy, nemohu si odpustit radostné zavýsknutí (vy to sice neslyšíte, ale Petrovo střední ucho už není, co bývalo). Nejen, že se tahle skupina bude opět podílet na sountracku k filmovým Transformerům (tentokrát mnohem víc než jen jednou skladbou), chystá taky vlastní sérii her.

Alespoň s tím přišlo tvůrčí studio Artificial Life, které svou profesní dráhu zaměřilo na applácké platformy (tzv. iPhone a iPod Touch). Z tiskové zprávy tak vyplývá, že zmíněná firma podepsala s kapelou tříletou smlouvu, v jejímž rámci by každý rok ráda uvedla na trh dva tituly s nálepkou Linkin Park. První z nich by se přitom měl objevit mezi hráči již někdy ke konci tohoto roku.

Každý jeden z nich by měl, podle tiskové zprávy, obsahovat unikátní otisk hudebního stylu, kterým se kluci prezentují, což může, přiznejme si to znamenat hodně věcí. Nic bližšího však nebylo doposud prozrazeno, a tak si na nějaké konkrétní detaily budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat. Osobně jsem po čertech zvědavý co z toho nakonec vyleze, a upřímně doufám, že se nebude jednat o nějakou jednoduchoučkou kopii Guitar Hero.

"Chtěli jsme našim fanouškům nabídnout jedinečnou možnost, jak si užít naši hudbu," prozradil Joe Hahn z Linkin Park, jenž se podílí na vývoji her. "Jsme skutečni nadšení ze spolupráce se studiem Artificial Life, které nám umožňuje vytvářet nové a originální cesty, díky nimž si budou moci fandové užít Linkin Park."

Zdroj: TZ

Diskuze (2) Další článek: Atomic Games: Fallujah se ruší?

Témata článku: , , , , ,