Modifikace pro RE2 Remake dělá z Mr.X smrtící Mašinku Tomáše

Různých úprav strašidelného Mr.X už se objevilo spoustu. Tentokrát se změní v nekompromisní modrou lokomotivu.

Resident Evil 2 Remake uchvátil celý herní svět, včetně nadšených autorů modifikací do počítačových her. Už dříve se objevila jedna z nejděsivějších a nejnepříjemnějších postav Mr. X třeba jako chlapík ve spodním prádle. Teď ale dostal mnohem děsivější podobu, po které by se asi žádné dítě už nikdy nevyspalo. 

Z děsivého záporáka se stává milovaná figurka z pohádek pro děti Mašinka Tomáš. Kromě fyzické podoby nahradil autor modifikace i hudební podkres a zvukové efekty, které původní Mr. X měl, aby odpovídaly pohádkové postavě. Pokud i vy toužíte po tom, zažít si své dětské noční můry, modifikaci můžete stahovat ve dvou částech. První slouží k nahrazení Mr.X mašinkou, druhý potom k upravení zvukových efektů a hudby.

Předělávka Resident Evil 2 zažívá ve světě obrovský úspěch a už vyexpedovala 4 miliony kopií. Hra se stala jedním z nejlépe hodnocených počinů počátku roku a už nabídla i první DLC zcela zdarma, které nese název Ghost Survivors. Použili jste už nějakou modifikaci do Resident Evil 2 Remaku?

Diskuze (1) Další článek: Call of Duty: Modern Warfare 2 se zřejmě vrátí v remasteru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,