Modifikační koutek – ve válečné vřavě CoD2, Theatre of War i Arma:AA

Už z nadpisu je zřejmé, že tomuto dílu Modifikačního koutku vévodí válečné hry. A snad nejvýraznější a zároveň nejkrvavější kousek připadl postarší akci Call of Duty 2. Zároveň jsme zaměřili pozornost také na výborný Commander mod pro Doom 3, nebo menší přídavek pro HoMaM5 ke snadnější dostupnosti ultimátních schopností.

Doom 3 - Commander Doom v1.2

Populární modifikace pro populární hru. A že je Commander Doom opravdu vydařeným kouskem, o tom svědčí nemalá várka inovací týkajících se herního systému i samotných objektů včleněných do celého pekla. Zničte nepřátelskou základnu, zabírejte kontrolní body a nezapomínejte ani na vyvolávání spojeneckých démonů. Samozřejmostí jsou rovněž nové mapy a jiné nebetyčnosti, přičemž co se ovládání týče, doporučuji přečíst přiložený readme soubor, kde je vysvětleno vše podstatné.

  

Download: Commander Doom (36.84 MB)
Související informace: Info


Theatre of War - The Battle for Moscow

The Battle for Moscow je vůbec první addon určený pro oblíbenou válečnou hru Theatre of War, jenž vnáší do neutuchajících bojů řadu novinek. Nově přibylá kampaň Battle for Moscow, čítajících celkem deset propracovaných misí, je pouhou špičkou ledovce. Úprav se totiž dočkaly i původní scénáře, zvuky, stabilita hry, taktéž byl odstraněn problém s ukládáním pozic a podobně. Zároveň jistě ocení kdejaký stratég přítomnost editoru a zcela nových klávesových zkratek. Jednoduše řečeno – je toho překvapivě hodně.

   

Download: The Battle for Moscow (234 MB)

Call of Duty 2 - Merciless Mod

Jak udělat z taktické akce Call of Duty 2  hotová jatka? Nainstalujte si modifikaci Merciless Mod, která vám doslova a do písmene přivodí noční můry. Její projevy přitom nejsou ani trochu příjemné, vnímáte hrůzy války daleko citlivěji a výsledek? Více brutality, více krve, více drastických záběrů, ba i zvuky doznaly nemalých úprav. Merciless Mod je ojedinělý kousek, jenž sice zachovává původní tvář hry, ukazuje ji však ve zcela děsivějším světle. Kdo nezahraje, nepochopí.

  

Download: Merciless Mod


HoMaM5 - Snadněji dostupná ultimátní schopnost

Menší, přesto zajímavá modifikace, která celkově snižuje požadavky pro unikátní schopnosti jako Nezadržitelný výpad u Rytíře, nebo Nekromantovo Hrůzné kvílení. Celkově je tak dosáhnutí kýžené úrovně daleko snazší – pro podrobnější informace mrkněte do přiloženého textového souboru, kde je vše vysvětleno, a to dokonce v našem mateřském jazyce.

 

Download: Snadněji dostupná ultimátní schopnost (19 kB)
Související informace: Fansite


Arma: Armed Assault - No-Grass islands

Je-libo beztravnatý ostrov? Inu, pokud nevlastníte zrovna nejsilnější stroj, jenž by dokázal Armu zprovoznit bez jediného seknutí, můžete si nainstalovat modifikaci No-Grass islands. Jejím hlavním cílem je snížit HW nároky, které se především díky odstranění trávy z prostředí sníží. Zkuste a uvidíte.

 

Download: No-Grass islands (35 MB)
Související informace: Fansite

Diskuze (2) Další článek: Galerie: Stuntman: Ignition

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,