Mody pro DOOM 3 - DOOM ve stylu XIII

AKTUALIZOVÁNO - 9.8. 15:15 Další mod přidává do hry světlice namísto granátů (flares mode) a pak také utilitka využívající cel shading. Výsledný obraz vypadá podobně komiksově jako XIII. Ke spuštění ale potřebujete minimálně grafickou kartu Radeon 9500 nebo GeForce FX.

AKTUALIZOVÁNO - 8.8.19:53 Na světě je další mod přidávající baterku ke kulometu.

AKTUALIZOVÁNO - 6.8. 19:34 Na internetu se objevily spekulace, že utilitka s coop multiplayerem je ve skutečnosti trojský kůň kradoucí uživatelům CD-klíče. Poslední zprávy ale tuto informaci vyvracejí. Na diskusních fórech většinou debaty skončily s tím, že se jedná o planý poplach.

Ani ne dva dny po jeho oficiální uvedení na trh je internet svědkem invaze prvních módů pro DOOM 3. Mezi zveřejněnými kousky je kupříkladu 32kB soubor umožňující  multiplayer až pro 32 hráčů, další přináší možnost kooperativního multiplayeru nebo utilitka přidávající k pistoli automaticky baterku. Asi nejrozsáhlejší je v tomto směru nabídka na Gamer´s Hell, zde jsou odkazy:

Další fanouškovské upgrady se objevily na Planet Doom:

  • Pistol Flashlight Mod: This mod adds a flashlight to your pistol so that you can see in the dark as well as shoot. Only draw back is, you can`t turn it off.
  • Ungibbable Mod: Tired of having the bodies poof and disappear after you kill them? Well this mod will keep the bodies right where you left them.
  • UAC Sentry Mod: The sentry was never designed to be able to follow the player everywhere but now it does! The little guy will follow you no matter where you go. If you happen to climb a ladder all you need to do is spawn a new one to start following you again.

  

Pokud víte o dalších modech pro DOOM 3, nebojte se s nimi pochlubit. Rádi je zařadíme do seznamu.

Zdroj: PlanetDoom, Gamer´s Hell

Diskuze (32) Další článek: Xpand Rally demoverze ukradena

Témata článku: , , , , , , , , , ,