Mount & Blade II: Bannerlord vyjde dříve, ale v předběžném přístupu

Očekávaná středověká řezanice se nám ukáže už příští týden.

Pokud jste jako my na další díl série Mount & Blade čekali několik let, určitě rádi uslyšíte, že nyní máme pokračování skoro za dveřmi. Už jen několik dní a vrhneme se do hry převzít kontrolu nad vojáky a zmasakrovat nepřátelské vojsko.

Vývojáři v tuto chvíli stejně jako spousta dalších kolegů pracují z domova kvůli epidemii koronaviru a mají hned několik dobrých zpráv. Hra vyjde o den dříve, než se původně předpokládalo, tedy 30. března pouze pro PC. Za hru zaplatíte o 10% méně a dalších  10% shodíte, jestliže máte ve své knihovně nějaký starší titul ze série. Je tedy možné si cenu hry snížit o 100 i více korun, ale pouze během prvních dvou týdnů.

Hra bude obsahovat klasický singleplayer v režimu Custom Battle a samozřejmě kampaní s více příběhovými misemi. Pokud máte rádi Multiplayer, dostanete hned čtyři režimy, které můžete hrát - Skirmish, Captain, Team Deathmatch a Siege.

Musíme ale poznamenat, že se jedná o Early Access, tedy předběžný přístup. Studio tak upozorňuje, že mohou hráči narazit na bugy a chybky, které samozřejmě budou postupně odstraněny.

Diskuze (2) Další článek: Na Nintendo Switch míří celá řada hitů, nechybí Burnout a Borderlands

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,