Na Nintendo Switch míří celá řada hitů, nechybí Burnout a Borderlands

Burnout Paradise Remastered, Borderlands a další.

Nintendo Switch si pomalu ale jistě buduje pozici na trhu a kromě exkluzivit platformy  se začíná obohacovat také o velké hity od kolegů. Z nedávného Directu jsme se dozvěděli o celé řadě menších i větších exkluzivit, co míří na přenosnou konzoli. Je ale mezi nimi i pár kultovních pecek z velkých platforem. Mezi prvními bude návrat parádních arkádových závodů Burnout Paradise Remastered.

Hra bude plně optimalizována a vylepšena pro Nintendo Switch, bude podporovat 60 FPS a chybět nebude specifické ovládání mapy a menu skrze displej. Kromě původní hry nabídne Burnout Paradise Remastered i všechna DLC.

Samotný remaster původně vyšla v roce 2018 na PC, Xbox One a PS4.

Také 2K Games slíbilo pro Switch celou řadu svých her, a v některých případech rovnou celých sérií. Podle všeho na Switch vyjde BioShock: The Collection v kombinaci s The Bordelands: Legacy Collection a XCOM 2 Collection.

BioShock: The Collection bude obsahovat všechny díly v kombinaci s rozšířením Burial at Sea. Borderlands: Legacy Collection pak přinese sbírku titulů Borderlands, Borderlands 2 a The Pre-Sequel. XCOM potěší hráče druhým dílem série a datadiskem War of the Chosen s některými bonusy.

Diskuze (8) Další článek: Predator: Hunting Grounds si o víkendu můžete vyzkoušet zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,