Na Nintendo Switch míří "kartonová realita" Labo: VR Kit

Další unikátní přídavek do herního portfolia Nintenda?

Nintendo vždy rádo experimentuje a přináší majitelům svých konzolích velmi nevšední a unikátní zážitky. Právě proto se na trh dostala kartonová sada všemožných ovladačů a stavebnic, která obohacovala zážitek z užívání konzole Nintendo Switch a také proto přichází další krok ve sdíleném vesmíru vydavatele - virtuální realita. 

Nový bundle v sérii Labo výrobků nese název VR Kit a slibuje kombinaci fyzického hraní prostřednictvím kartonových udělátek s virtuální realitou. Jak tedy jistě chápete, všechny kartonové výtvory nějakým způsobem zasahují do oblasti virtuální reality, simulují VR brýle nebo všemožná ovládací udělátky, do kterých vsunete Joy-Cony. 

Úplným balíčkem, který vás vyjde na necelých 80 eur, je Labo VR Kit, který kromě herního softwaru přichází s vybavením, z něhož sestavíte šest unikátních projektů - Toy-Con VR Goggles, Toy-Con Blaster, Toy-Con Camera, Toy-Con Bird, Toy-Con Wind Pedal a Toy-Con Elephant. Ideální pro rodinné zážitky nebo večírky. 

Další balíčky samozřejmě obsahují jednotlivé nebo kombinované části tohoto základního bundlu, jako je Expansion Set 1 a 2, každý po 20 eurech či Starter Set za necelých 40 eur. 

Na trh by měly nové kartonové zážitky dorazit už 12. dubna letošního roku. 

Diskuze (1) Další článek: Vivendi se zbavuje podílu v Ubisoftu, ten zůstává nezávislý

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,