Naughty Dog přemýšlí, zda se vrhnout na Last of Us 2 či novou IP

Tým, zodpovědný za thriller The Last of Us, právě dokončil příběhové DLC Left Behind a nyní přemýšlí, co dál. Pokračování? Nebo zbrusu novou značku?

V rozhovoru pro Eurogamer se kreativní ředitel Neil Druckmann rozpovídal o plánech studia a o brainstormingu, který nyní v kancelářích Naughty Dog probíhá. Po vydání příběhového DLC k hitu uplynulého roku si dá tým na chvíli pauzu.

Po čtyřech letech takřka nonstop práce si to ostatně může dovolit. Vývojářský tým studia je rozdělen na dvě části. Zatímco druhá polovina aktivně pracuje na novém dobrodružství ze série Uncharted, první ukončila práce a začíná fázi přemítání a plánování.

Začali jsme s brainstormingem,“ prozradil Druckmann. „Něco z toho jsou nápady na pokračování The Last of Us, něco plány na zbrusu novou IP. Musíme si vše dobře promyslet a rozhodnout se. Podobně jsme přistoupili k DLC Left Behind. Můžeme lidem odvyprávět příběh, co stojí za to? Dokážeme to, aniž bychom se opakovali? A pokud ne, jak najdeme inspiraci?

A co vy? Chcete od géniů z Naughty Dog něco zbrusu nového a neokoukaného? Nebo se rádi vrátíte do pesimistického světa The Last of Us? Podělte se v diskuzi!

Diskuze (6) Další článek: Sucker Punch pro nový inFamous naskenoval populaci Seattlu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,