Necelý týden po vydání už šel Fallout 76 do slevové akce

Někdo si stěžoval na Tomb Raider, protože měsíc po vydání šel do slevy? Falloutu 76 na to stačil týden.

Smršť kritiky ze strany hráčů, která se snesla na Fallout 76 nese své ovoce. Hra šla prakticky okamžitě do slevy asi o třicet procent. Tuto slevu si momentálně mohou užít pouze uživatelé Xboxu, na jejichž obchodě je dostupná.

 

Pro PS4 i PC zůstává cena zatím stejná, ale už i některé kamenné obchody k cenovkám pro tyto platformy přidávají slevové štítky. Fallout tak bude patřit ke hrám, které šly po svém vydání do akce nejrychleji. Hodně rychle zlevnil třeba i Mass Effect: Andromeda, který od fanoušků rovněž schytával tvrdou kritiku. 

Hry, které vycházejí těsně před Černým pátkem se většinou slevy na tento svátek nakupování nedočkají, ale Fallout se očividně stane výjimkou. V tuto chvíli může být Bethesda docela ráda, že hru nedala na Steam, a tak se nemusí obávat stejné reakce, jakou dostala za podobný kousek Lara Croft. Většina hráčů si tak vybila svoji zlost na Metacriticu. Je ale pravda, že hodnocení kolem tří bodů už o moc zhoršit stejně nejde. 

Fallout 76 vyšel 14. listopadu na PS4, PC a Xbox One.  Mezi hráči ani kritiky se mu ale moc nedařilo. Dá se tak očekávat, že i jeho prodeje proto nebudou zrovna dobré, a to může být jeden z důvodů ke slevám. Jaký je váš názor na nový počin od Bethesdy?

Diskuze (13) Další článek: Druhé kolo odměn pro členy PS Plus je tu. Nechybí herní merchandising

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,