Need for Speed: Most Wanted - návrat ke kořenům

Po dlouhé době se Electronic Arts rozhodli vrátit do jejich série Need for Speed opět akční honičky s policií a to hned v díle následujícím - Need for Speed: Most Wanted. Již nějakou tu zmínku o tomto očekávaném titulu bychom měli, nyní vám přinášíme několik dalších informací.

Přilákat by vás jistě měly různé způsoby závodění - klasickými okruhy s možností vyřazování začínaje, přes sprinty, dva druhy Outrunu, průjezdů mezi budkami na mýtné až po vychytávky jako závody v nejvyšší měřené rychlosti (měření poskytuje Policie), závody mezi waypointy a nakonec i Milestone race. Tyto závody jsou novinkou, protože zde nejspíš půjde o průběžná umístění během závodu. Na každém úseku bude nějaký milník a kdo jím projede jako první, získá nejvíce bodů.

Nebyla by to snad ani série Need for Speed, aby nám nenabídla dostatek plechových miláčků k naší potěše. Konečně nebudeme závodit pouze s čistě tunningovými auty, mimo asijských krasavic se dostaneme k evropské ladnosti, americkým svalovcům a spoustě exotických speciálů. To vše se bude prohánět od svítání do soumraku v prostředí, kde se počasí mění každou chvílí. Můžeme tedy znovu čekat kýčové západy slunce nad mořem, přidáme však k tomu ještě deštík, sníh, duhu a podobné oku libé efekty. Jediné o čem se zatím mlčí, je destrukční model. Někdy na podzim by nám měla spolu s listím padnout do rukou i tato hra, snad se bude na co těšit.

   

Need for Speed: Most Wanted určitě nabídne ještě lepší grafiku než poslední NFSU2, z nějž jsou i přiložené screeny. Ale... Jak může sakra být lepší než tohle?

Zdroj: Spong

Diskuze (9) Další článek: Second Sight pro PC už v únoru!

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,