Need for Speed: Rivals ukazuje možnosti úprav vozidel

Další díl známe série Need for Speed, tentokrát s podtitulem Rivals, se pomalu blíží svému oficiálnímu datu vydání a my se dozvídáme nové věci.

O hře již víme prakticky vše, protože vývojáři vypustili již nespočet videí. Zatím ale blíže nespecifikovanou částí byl tuning. Ten se nám nyní ukazuje v dalším videu, které bude pravděpodobně jedním z posledních, které studio do světa vypustí.

Na řvoucí motory jsme již připraveni, ale i v garáži je potřeba něco udělat. Zde máme předvedeno, jak budeme vylepšovat své auto, respektive ve videu je ukázáno vozítko Audi R8, které je již krásné samo o sobě. Změnit můžeme barvy, polepy nebo barvu disků podle libosti. Jelikož se NFS posledními díly přibližuje k arkádě, nemůžeme zapomenout na doplnění EMP, samořízenými střelami a tak dále, a to hlavně u policejních vozů, které se vrací na scénu.

NFS Rivals tak ukázal, že se chce vyvarovat chyby minulého dílu, kdy pro změnu barvy a opravu auta, stačilo projet benzínkou. Na plnohodnotný Underground si však ještě budeme muset počkat.

Diskuze (7) Další článek: GTA V vás zde do Blaine County, venku je trailer a galerie

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,