Vybrali jsme nejlepší doplňky pro hráče: myši, klávesnice, křeslo i VR

Herní počítač bez kvalitního příslušenství je jako ovesné vločky bez mléka. Vybrali jsme to nejlepší, co si letos můžete pořídit ke hraní. Klávesnice, myši, sluchátka, mikrofony, ovladače či herní židle. Nechte se inspirovat.

Razer Anzu: jako Tony Stark

Cena

Začátkem letošního roku k nám dorazila celá řada hodně zajímavých novinek a činil se především Razer. Hned dva produkty z celého zástupu patřičně vynikly, protože lehce vybočovaly ze zajetých kolejí a šly buď rovnou revoluční, nebo minimálně inovativní cestou. Na sluchátka Opus se podíváme v dalších kapitolách, jako první vám představíme chytré brýle Anzu. 

razer-anzu-1.jpg

Brýle blokující škodlivé modré světlo jsou tu s námi už dost dlouho a patří mezi velmi žádané periferie aktivních hráčů (hlavně ve večerních hodinách). Razer nově vyrukoval s chytrými brýlemi, které kromě ochrany zraku nabízí také dotykové a hlasové ovládání a směrové repráčky, díky kterým budete mít volné uši i během videokonferencí či mobilních herních klání. A právě všestranné využití je jednou ze silných stránek Anzu oproti konkurenci. Využijete je při práci, hraní i venku na procházce. 

Anzu nejsou chytré brýle v pravém smyslu slova. Nemají rozšířenou realitu, ani nepromítají na skla žádné informace. Jde spíše o ochranné brýle pro práci u počítače, které nabízí navíc ještě několik dodatečných funkcí pro ospravedlnění vyšší cenovky. Pokud totiž neustále sedíte u počítače a online konference jsou vaším denním chlebem, budete překvapeni, jak moc vám může Anzu usnadnit život a ušetřit čas. 

Diskuze (20) Další článek: Do vyvražďovačky Dead by Daylight míří Leon, Jill a Nemesis

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,