Téma | E3

Nejlepší okamžiky výstavy E3: kdo zazářil na největším veletrhu her?

E3 se každoročně pyšní titulem největší herní události roku a přináší nespočet oznámení, ukázek a překvapení. Shrňme si, co na konferencích vyčnívalo letos.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Jistotu, že Fallen Order bude tím pravým ořechovým, na co fanoušci Star Wars už dlouhé roky čekají sice nemáme, ale po zhlédnutí prvních herních záběrů při nejmenším věřím, že o propadák nepůjde a pokud se podaří přidat k tomu, co jsme už viděli ještě pár zajímavých mechanik a pořádnou porci ostrých soubojů, které nebudou znamenat jen bezhlavé kosení jednoho storm troopera za druhým, máme se určitě na co těšit. Ačkoliv se hra po předváděčce na E3 dočkala rozporuplného přijetí, určitě se vyplatí ji sledovat a do nejlepší desítky letošní výstavy bezesporu patří.

V novém přírůstku do herní rodinky Star Wars se ujmeme mladého rytíře Jedi, který přežil vykonání Příkazu 66 a drží tak v rukou naději v boji proti temné straně. Pomáhat vám bude také malý droid a pár statečných. Motem hry je však, že nemáte věřit vůbec nikomu. Čeká nás příběh plný zrady a nebezpečí ze strany těch, kterým budeme věřit?

b776369c-84fe-41bb-83a1-4f10b70d4e1b

Bojový systém očividně bude pracovat s jednoduššími souboji proti storm trooperům i obtížnějšími boji, ve kterých si to s nepřítelem rozdáte na férovku jeden proti jednomu. Údajně nás čeká také velmi podobný systém odrážení útoků jako v případě Sekiro: Shadows Die Twice. Světelným mečem si také budete moci zaházet podobně jako to dělal třeba Kratos se svojí sekerou. Propadáku se rozhodně nebojím a snad se naopak dočkáme pořádného Star Wars hitu.

Diskuze (1) Další článek: Začaly letní slevy na Steamu. Vyberte si ze stovek akčních nabídek

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,