Nová mega: Carbon se odstěhoval do Humpolce

Jak je již patrno z titulku, hlavním trhákem je poslední díl série Need for Speed v demoverzi a třech ukázkách. K tomu se přidávají další dvě demoverze a spousta ukázek her, včetně Jade Empire, World in Conflict a Blue Dragon.
Download týdne:
 
velikost: 650 MB

   

 
Konec chození kolem horké kaše, máme zde demoverzi na Need for Speed: Carbon. Na vlastní kůži si můžete vyzkoušet, jaké je to sedět za volantem jednoho ze dvou našlápnutých sporťáků a ukázat všem, že vaše auto v cíli vypadá nejlíp zezadu.
 
Videorecenze:
 

Gothic 3 jedni vyzdvihují jako nového krále RPG žánru, jiní zavrhují jako nedotaženou obdobu Oblivionu. Co si o této hře myslíme my se dočtete v naší recenzi, stručně řečeno ale u nás hra - až na krvavé hardwarové nároky a některé bugy - opravdu zabodovala. Živý svět, uvěřitelné postavy a silný příběh jsou rozhodně jedny z jejích hlavních devíz.

  

Videorecenze vám ukáže několik střípků z rozsáhlého světa Gothicu 3; předvede vám jak vypadají boje či jak se kouzlí. Uvidíte, jak vypadají některá města, souboj s obrovskými trolly nebo noční boj s orčími poskoky. A to vše za doprovodu monumentální hudby, která je rozhodně jednou ze silných stránek této hry.

  

 
Demoverze:
 
velikost: 220 MB
 
Massive Assault Network 2 je tahová sci-fi strategie, v níž si můžete zabojovat jak sami proti počítači, tak i proti živým soupeřům. Abyste se však na její příchod připravili vydali autoři demoverzi, kde si ji budete moci důkladně odzkoušet.
 
velikost: 265 MB

   

 
Zlatá éra železnic se vrací v novém titulu Sid Meier`s Railroads! Vybudujte největší železniční síť od parních lokomotiv až k moderním vlakům. Okolí se bude měnit v závislosti na vašem úspěchu i neúspěchu a je jen na vás, jakou cestou se vydáte k získání bohatství a slávy. Ostatně, posoudit můžete sami v demoverzi.
 
Video:
 
velikost: 70 MB
 
Co kdyby. Přesně to je námětem realtime strategie World in Conflict, kde se autoři zabývají alternativní přítomností. Co kdyby ještě existoval Sovětský Svaz a nijak nepolevil ze svých militaristických choutek? Co kdyby proti němu na druhé straně stály stejné choutky USA? Upoutávka ukazuje, jak skvěle bude hra vypadat, když přímo v herní grafice je shozena na leteckou základnu USA bomba. Pokud hra bude v této kvalitě hratelná již v půlce příštího roku, máme se na co těšit.
 
velikost: 32 MB

  

 
Sérii Need for Speed není snad nutno představovat. Její poslední pokračování, které se právě objevuje v obchodech, jsme dostatečně proprali v preview, navíc vás o kousek výše čeká demoverze. Pojďme se ale zatím podívat, jak v Need for Speed: Carbon vypadá hotelová čtvrť herního města.
 
velikost: 25 MB
 
Další z ukázek Need for Speed: Carbon nás zavede do čtvrti San Juan, která si uchovává klasickou španělskou architekturu. Otázkou ovšem zůstává, zda při rychlé jízdě bude vůbec čas se kochat malebnými vilkami kolem cesty.
 
velikost: 40 MB
 
Plošinovkce Roboblitz se dostává podrobného průvodce z rukou vývojářů, kteří na ukázkce představují hlavní vlastnosti této zábavné hry. Za více než sedm minut se dozvíte, co všechno můžete od hry očekávat.
 
velikost: 150 MB

   

 
A opět zde máme naši oblíbenou závodní hru Need for Speed: Carbon. Tentokráte s ukázkou jednoho závodu na tři kola, kde je možno posoudit i vlastní hratelnost.
 
velikost: 34 MB
 
V Need for Speed: Carbon se samozřejmě dočkáme i klikatících se horských silniček a příkrých srázů, z nichž je možno vašeho plechového miláčka poslat ve chvíli nepozornosti. A právě tyto silničky naleznete v ukzáce.
 
velikost: 95 MB

  

 
RPG od Bioware. Tato tři slova stačí většině RPG pozitivních hráčů k naprosté blaženosti. Když se navíc orientálně orientované Jade Empire objeví konečně i na monitorech počítačů, rozlíhá se herní obcí jásot. Sedmiminutová ukázka předvede, že se je opravdu na co těšit.
 
velikost: 55 MB

   

 
Aby nebylo závodních her dnes málo, přidává si svoji trošku do mlýna i Gran Turismo. Narozdíl od série Need for Speed se zabývá reálnější stránkou závodění a vy se tak můžete v ukázce kochat průjezdem rychlostní zkoušky rally téměř jako ve skutečnosti.
 
velikost: 18 MB
 
Klasická stolní RPG Dungeons and Dragons opět ožívá ve virtuálním zpracování. Dungeons and Dragons: Tactics pro PSP přináší vše, co byste od podobného převodu očekávali - tahové souboje, vývoj podle pravidel DnD 3.5, všechny rasy a povolání.
 
velikost: 45 MB

  

 
Když se řekne japonská RPG, vybaví se většině hráčů série Final Fantasy. Studio Mistwalker se skládá z lidí, kteří na několika dílech pracovali. Jakmile si dáme tyto dvě informace dohromady a přidáme, že Mistwalker pracují na Blue Dragon, je docela jasné, že se bude jednat o velmi očekávanou hru pro všechny fanoušky žánru. Stačí se jen podívat na souboje a uvidíte, že si s Final Fantasy vůbec nezadají
 
velikost: 40 MB
 
A ani druhá ukázka Blue Dragon neztrácí na akčnosti a předvede souboje zase z jiného pohledu.
Diskuze (2) Další článek: Galerie: Ridge Racer 7

Témata článku: , , , , , , , , , , ,