Nová mega: demoverze Far Cry a Prince of Persia: Sands of Time!

Akční hody začínají a jeden z favoritů boje o pomyslný trůn nejlepší akce roku 2004 se představujte – vyzkoušejte si tedy demo titulu Far Cry! Kromě něj vám nabízíme také hratelné ukázky her Prince of Persia: Sands of Time a Chicago 1930, obvyklý příděl patchů i trojice ukázek připravovaného datadisku Vietcong: Fist Alpha.

Download týdne

Obří demo očekávané akce Far Cry!

Černý kůň na poli akčních her letošního roku a zřejmě také hra, které bude zaslíben měsíc březen - to je výtvor německého týmu Crytek, first-person střílečka Far Cry. Dílo studia Crytek by se mělo na pultech obchodů objevit ještě před svými hlavními konkurenty a soudě podle dostupných informací s nimi svede přinejmenším vyrovnanou bitvu. O kvalitách hry se můžete poprvé přesvědčit na vlastní kůži, zveřejněno totiž bylo první, doslova a do písmene obří singleplayerové demo.

Související informace (Far Cry):
Homepage hry: http://www.farcry-thegame.com
Výrobce hry: Crytek
Vydavatel hry: Ubi Soft
Distribuce v ČR: Playman
Předpokládané datum vydání: 1. čtvrtletí 2004

Download (demo, 465 MB): Doupě

Demoverze

Stahujte demo Prince of Persia: The Sands of Time!

Více než měsíc od uvedení titulu Prince of Persia: The Sands of Time na světový trh se společnost Ubi Soft odhodlala ke zveřejnění hratelné demoverze. O bližším obsahu hratelné ukázky není nic známo, spokojit se tak budete muset s údaji o její velikosti - ta činí 237,1 MB. O plné verzi hry (která nezklamala a naopak mile potěšila) se můžete více dozvědět v naší recenzi, v níž si hra odnesla příznivé hodnocení 8,5/10. Těšte se také na následující hodiny, kdy se od francouzského Ubi Softu dočkáme také další perly - hratelné ukázky veleočekávané akce Far Cry!

Související informace (Prince of Persia: The Sands of Time):
Homepage hry: http://www.prince-of-persia.com
Výrobce hry: Ubi Soft
Vydavatel hry: Ubi Soft
Distribuce v ČR: Playman
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (demo, 237,1 MB): Gamer`s Hell

Anglická demoverze hry Chicago 1930

Několik dní po německé jsme se dnes dočkali také anglické demoverze titulu Chicago 1930, připravovaného strategického výtvoru známého německého studia Spellbound. Odkaz na stažení dema najdete níže, stejně jako několik prvních obrázků počeštěné betaverze, které před nedávnem uveřejnila distribuční společnost CD Projekt. Jak již název projektu Chicago 1930 napovídá, zavede nás příběh hry do Spojených států amerických v době třicátých let minulého století (konkrétně roku 1931), doby, kdy byla místní společnost zužována prohibicí a mafií. Hra tak nabídne dvě na sebe navazující, ale přitom samostatné kampaně s nelineárním průběhem. Plná verze Chicago 1930 by se u nás měla objevit již v únoru, samozřejmě v profesionální české verzi. Přes vánoční svátky byl dokončen dabing, na kterém spolupracovali přední čeští herci - Tomáš Hanák, Miroslav Moravec, Jan Přeučil a Antonín Molčík.

Související informace (Chicago 1930):
Homepage hry: Prozatím není
Výrobce hry: Spellbound
Distributor hry: Wanadoo
Distribuce v ČR: CD Projekt
Předpokládané datum vydání: Únor 2003

Download (anglické demo, 138 MB): Worthplaying
Download (německé demo, 134 MB): Doupě

Patche

Patch v1.4 pro Magic: The Gathering Battlegrounds¨

Karetní hra Magic: The Gathering si získala svými principy obrovské množství příznivců po celém světě, naší malé zemičky nevyjímaje. Po delší době se s tímto již méně význačným fenoménem setkali všichni hráči v titulu Magic: The Gathering Battlegrounds, který si i v naší recenzi vysloužil příznivé hodnocení. Páni tvůrci navíc zveřejnili nový patch v1.4, seznam provedených změn a novinek však není k dispozici. Velikost opravy je 2,8 MB a odkaz na její stažení najdete níže.

Související informace (Magic: The Gathering Battlegrounds):
Homepage hry: http://www.mtggame.com/
Výrobce hry: Atari
Vydavatel hry: Atari
Distribuce v ČR: SeVeN M
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (patch, 2,8 MB): Doupě

První patch pro RTS Pax Romana

Kdysi nejslavnější žánr strategií zažívá v posledních letech útlum a jeho místo na dlouhou dobu zaujaly výtvory poněkud akčnějšího rázu. Přesto i nadále existuje komunita, pro které je kvalitní strategická hra příjemným zpestřením jinak přetrvávajícího stereotypu. Uspět mezi těmito hráči se pokouší také poslední výtvor studia Galilea Multimedia, historická RTS Pax Romana. Dnes byl zveřejněn vůbec první patch pro tuto hru, který opravuje většinu objevených chyb a zároveň vylepšuje umělou inteligenci nepřátel.

Související informace (Pax Romana):
Homepage hry: http://paxromana.dcegames.com/
Výrobce hry: Galilea Multimedia
Distributor hry: DreamCatcher Games
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (patch, 13,8 MB): Doupě

Trailery

Trojice videoukázek Vietcong: Fist Alpha

Brněnští Pterodoni zveřejnili v noci na dnešek trojici ukázek očekávaného datadisku Vietcong: Fist Alpha, který by se měl na pultech obchodů objevit v horizontu několika týdnů. Každé z trojice videí nabízí více než minutu zajímavých bojových sekvencí, nebude tak nouze o boj i umírání. Ptáte se co konkrétně plná verze datadisku přinese? Fist Alpha nabídne 7 zbrusu nových singleplayer a 8 multiplayer misí. Chybět nebude ani šestice nových zbraní, těšit se můžeme také na světoznámý bombardér B52, F-105 Thunderchief, F4 Phantom a mnohé další. Na závěr vám nabízím několik obrázků z původního Vietcongu a také odkaz a výňatek z naší recenze (8/10).

Související informace (Vietcong: Fist Alpha):
Homepage hry: http://www.vietcong-game.com
Výrobce hry: Pterodon & Illusion Softworks
Distributor hry: Gathering of Developers
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Leden 2004

Download (trailer #1, 8,6 MB): Doupě
Download (trailer #2, 12,1 MB): Doupě
Download (trailer #3, 14,5 MB): Doupě

Záběry first-person akce Breakdown

O společnosti Namco slýcháme v posledních měsících stále méně a méně, což je vzhledem k zajímavé minulosti této firmy (a spoustě kvalitních titulů) nepochybná škoda. Klidné hladiny by měl rozvířit poslední výtvor tohoto studia, kterým je first-person akce Breakdown, které se dočkají exkluzivně majitelé konzole Xbox. Datum vydání je plánováno již na březen letošního roku. Co přesně nás v souvislosti s hrou Breakdown čeká a nemine, to se můžete dozvědět v čerstvě zveřejněném, minutu a půl dlouhém traileru.

Související informace (Breakdown):
Homepage hry: http://www.namco.com/project-breakdown/enter.php
Výrobce hry: Namco
Distributor hry: Namco
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: Březen 2004

Download (trailer, 9,9 MB): Doupě

Ostatní

Bonusová mapa Riverdale pro akci Vietcong!

V našem redakčním hlasování se stal domácí akční skvost Vietcong druhou nejlepší hrou roku 2003, za což vděčí nejen povedenému singleplayeru, ale stále oblíbenější hře více hráčů. Ani tvůrci na věrné fanoušky nezapomínají a znovu jim tak naservírovali novou mapu, která tentokráte nese jméno "Riverdale" a pochází z "pera" Richarda Vavruša. Odkaz na stažení tohoto bonusu najdete níže. Všem těm, kteří dávají přednost singleplayer dobrodružství, pak připomínám datadisk Vietcong: Fist Alpha, který by se měl objevit na pultech obchodů v lednu příštího roku.

Související informace (Vietcong):
Homepage hry: http://www.vietcong-game.com
Výrobce hry: Pterodon & Illusion Softworks
Distributor hry: Gathering of Developers
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (mapa, 18,7 MB): Doupě

Diskuze (2) Další článek: Další verze GetRightu je na světě!

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,