Nová mega: sbírka videí her Hitman 3, Far Cry či The Sims 2!

Poslední předvánoční víkend se můžete kochat mnoha skvosty – zejména sérií ukázek, která započíná stealth show hry Hitman 3 a končí dvouminutovým výletem do útrob exotických ostrůvků v traileru akce Far Cry. Nechybí pravidelná nadílka patchů (pro hry Deus Ex 2, Halo, PES3), milovníci RPG pak jistě nepohrdnou demoverzí hry SpellForce.

Download týdne

Hitman 3 je tu v novém povedeném traileru!

Je zpět a opět bude zabíjet! Řeč není o nikom jiném než nájemném vrahovi operujícím pod kódovým označením 47, kterého znáte již ze dvou dílů zajímavé a neotřelé akce Hitman. Pokračování na sebe logicky nedalo dlouho čekat. Již na jaře příštího roku se opět pustíme do citlivých a tichých akcí, které musí úspěšně vyřešit tento chlapík s jednoduchým sestřihem.

Hitman Contracts (tak se bude třetí díl jmenovat) dá hráčovi do rukou opět kontrolu nad známým hrdinou, tentokrát však v nezáviděníhodné pozici – zraněným a uvězněným v Paříži. Můžete se těšit na kompletně přepracovaný grafický engine, lepší arzenál zbraní a vzrůstající obtížnost. Hra by měla mít strhující atmosféru a hlavně přinášet silný zážitek. Ovšem pozor! Ač se toto zdá jako klasické PR klišé, ze zveřejněného traileru musíme uznat, že Hitman Contracts má něco do sebe (a není toho málo).

Související informace (Hitman Contracts):
Homepage hry: http://www.hitmancontracts.com
Výrobce hry: IO Interactive
Distributor hry: Eidos
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Jaro 2004

Download (trailer, 6,8 MB): Doupě

Demoverze

SpellForce: The Order of Dawn - demo 

Uplynulý týden byl na demoverze chudší a tak z užší nabídky hratelných ukázek vyčnívá především možnost vyzkoušet si zajímavý mix RTS/RPG, titul SpellForce: The Order of Dawn. Demoverze obsahuje tutorial, jednu singleplayerovou mapu a také dvě multiplayerové mapy. Celkem si tak budete moci vyzkoušet veškeré přednosti i nevýhody dvou herních ras (plná verze jich nabídne šest) a především prohlédnout okouzlující svět i grafiku hry.

Související informace (SpellForce: The Order of Dawn):
Homepage hry: http://spellforce.jowood.de
Výrobce hry: Encore
Distributor hry: JoWooD
Distribuce v ČR: SeVeN M
Předpokládané datum vydání: 1. čtvrtletí 2004

Download (demo, 314 MB): Gamer`s Hell

Aktualizované demo závodní simulace Live For Speed!

Milovníky rychlých kol potěšil v průběhu letošního roku také jeden z méně viditelných projektů, na multiplayerové zápolení zaměřený automobilový simulátor Live for Speed. Jeho tvůrci o sobě znovu dávají vědět a tak pokud jste doposud nevyzkoušeli veškeré přednosti této zajímavé hry, máte nyní díky aktualizované demoverzi jedinečnou šanci - nová ukázka přináší další várku automobilů i nové tratě. Musíme také připomenout, že pokud vás hra zaujme, můžete si z internetu stáhnout její plnou verzi a za 12 liber zakoupit vlastní a unikátní klíč pro její hraní.

Download (demo, 43 MB): Doupě

Další:

Patche

První patch pro Deus Ex 2: Invisible War!

Severoamerická edice očekávaného akčního titulu Deus Ex 2: Invisible War je již po několik dnů mezi námi a přestože máme bezpochyby tu čest s nadprůměrnou hrou, v řadách fanoušků převládá zklamání - to se má alespoň částečně pokusit napravit první zveřejněný patch, který opravuje neplynulý pohyb s myší a HUD, mimo jiné pak přidává také podporu quicksave/quickload atd. Znovu však upozorňuji, že oprava je určena pouze pro severoamerickou, jedinou prozatím dostupnou verzi hry. Nic se tak nemění na oficiálním datu vydání v Evropě, kde se hra začne prodávat až v prvním čtvrtletí příštího roku (samozřejmě s řadou vylepšení, včetně zabudovaných patchů).

Související informace (Deus Ex 2: Invisible War):
Homepage hry: http://www.deusex2.com
Výrobce hry: Ion Storm
Distributor hry: Eidos
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: 1. čtvrtletí 2004

Download (patch, 2,4 MB): Doupě

Další patch pro rozporuplnou akci Halo!

V krátkém sledu několika dní jsme se v podání firem Bungie a Gearbox dočkali nového patche pro PC verzi akce Halo - jedněmi považovanou za velké zklamání, jinými za kvalitní a skvěle hratelnou střílečku, která nabídnula také propracovaný příběh. Patříte-li do druhé skupinky hráčů a rádi si zakusíte všech skvostů multiplayeru, přijde vám nový patch vhod - zaměřuje se totiž na opravu chyb a potíží souvisejících s hrou více hráčů. Více o akci Halo hledejte v naší recenzi.

Související informace (Halo):
Homepage hry: http://www.microsoft.com/games/halo/default.asp
Výrobce hry: Gearbox Software
Vydavatel hry: Microsoft
Distributor hry v ČR: AT ComputerS
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (patch, 4,4 MB): Doupě

Patch v1.30.1 pro fotbalový skvost Pro Evolution Soccer 3

Japonské Konami dalo letos na podzim všem sportovně pozitivním hráčům nezvyklý a o to cennější dárek. Samozřejmě mám na mysli PC verzi třetího dílu nejslavnější konzolové a fotbalové série vůbec a my se tak v současnosti můžeme kochat a bavit všemi krásami titulu Pro Evolution Soccer 3. Ani on se však neobešel bez chyb a tak vám dnes nabízíme nových patch, který opravuje problémy s chodem hry na některých grafických kartách, špatně zobrazená jména na dresech některých hráčů nebo výjimečné padání při přehrávání loga Konami. Patch obsahuje také veškeré předchozí opravy.

Související informace (Pro Evolution Soccer 3):
Homepage hry: http://www.pes3.net/
Výrobce hry: Konami
Vydavatel hry: Konami
Distribuce v ČR: CD Projekt
Předpokládané datum vydání: Listopad 2003

Download (patch, 8,5 MB): Doupě

Vylepšení AI a další opravy v patchi pro Railroad Tycoon 3!

Po hratelné demoverzi, prvním patchi i několika bonusových mapách se opět ozývá společnost Take 2 Games se svým titulem Railroad Tycoon 3, prozatím posledním (a opět povedeném) pokračování známé a nejen u nás nesmírně populární série. Tentokráte nám tak nabízí další patch verze 1.03. Ten by měl uspokojit ty z vás, kteří si stěžovali na chybky AI - právě ta byla významně upravena a spolu s ní jsme se dočkali opravy mnoha dalších chyb. Jak jistě víte, třetí díl série byl vyvíjen společností PopTop Software, oblékl se do 3D hávu a samozřejmě obsahuje nespočet nových scénářů a úkolů - o jeho kvalitách vás v brzké době přesvědčí naše recenze.

Související informace (Railroad Tycoon 3):
Homepage hry: http://www.poptop.com
Výrobce hry: PopTop Software
Distributor hry: Take 2
Vydavatel ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (patch, 2,1 MB): Doupě

Další:

Trailery

Far Cry - impozantní dvouminutové video!

První čtvrtletí příštího roku nebude zaslíbené akcím Half-Life 2 a Doom 3, ale jejich očekávanému německému kolegovi - titulu Far Cry. Dílo studia Crytek by se totiž mělo na pultech obchodů objevit ještě před svými hlavními konkurenty a soudě podle dostupných informací s nimi svede přinejmenším vyrovnanou bitvu. O kvalitách hry vás navíc přesvědčí nový, více než dvě minuty dlouhý trailer. V průběhu videa nejenže zavítáte na jeden z exotických ostrůvků, ale čeká vás také let v rogalu, jízda v džípu a samozřejmě spousta akce, která je navíc přikrášlena precizní a okouzlující grafikou. Ukázku vám navíc nabízíme ve dvou verzích, takže si na své přijdou i majitelé pomalejších připojení.

Související informace (Far Cry):
Homepage hry: http://www.farcry-thegame.com
Výrobce hry: Crytek
Vydavatel hry: Ubi Soft
Distribuce v ČR: Playman
Předpokládané datum vydání: 1. čtvrtletí 2004

Download (hi-res trailer, 38 MB): Doupě
Download (low-res trailer, 10 MB): Doupě

Dvě nová videa sci-fi skvostu Breed!

Sci-fi akce Breed se již měla po dlouhé týdny skvět v naší domácí sbírce, díky mnoha nepředpokládaným okolnostem a nespokojenosti hráčů se však tento očekávaný titul z dílny německého CDV dočká vydání až v 1. čtvrtletí příštího roku. Do té doby tak musíme vzít za vděk materiály, kterými nás vydatně tvůrci zásobují - pokud jste se tak nabažili nedávno vydané demoverze (217 MB, download ZDE), nepohrdněte dnešní várkou dvou nových trailerů. Každé video je zhruba 30 sekund dlouhé a nabízí detailní pohled na herní postavy i některé předměty.

Související informace (Breed):
Homepage hry: http://www.breedgame.com
Výrobce hry: Brat Designs
Vydavatel hry: CDV
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: 1. čtvrtletí 2004

Download (trailer #1, 3,8 MB): Doupě
Download (trailer #2, 3,5 MB): Doupě

Průlet herní lokací ve videu The Sims 2

Simulovat život v co možná nejreálnější podobě, takový byl cíl tvůrců dnes již kultovní hry The Sims. Jejich výtvor způsobil novou vlnu mánie, která (a je to až neuvěřitelné) vyústila ve vydání více než půltuctu veleúspěšných datadisků a rozšíření hry. Zatímco se tak The Sims dočkali také svých verzí pro konzolové systémy, PC hráči netrpělivě očekávají vydání připravovaného druhého dílu - jeho povedenou grafiku si můžete prohlédnout v dnešním novém traileru, který vám v rámci 30 sekund záběrů nabídne průlet jednou z herních lokací.

Související informace (The Sims 2):
Homepage hry: http://www.thesims.com/
Výrobce hry: Maxis
Vydavatel hry: Electronic Arts
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Počátek roku 2004

Download (trailer, 3,3 MB): Doupě

Další:

Ostatní:

Bonusová mapa a nový mód pro akci Vietcong!

Domácí akční skvost Vietcong si i více než půl roku od svého vydání udržuje stabilní základnu fanoušků a to především na multiplayer scéně - není tedy divu, že právě jim bývá věnována většina času vývojářského týmu Pterodon, který jej tentokráte proměnil v další mapu i zbrusu nový herní mód. Odkaz na stažení tohoto bonusu najdete níže. Všem těm, kteří dávají přednost singleplayer dobrodružství, pak připomínám datadisk Vietcong: Fist Alpha, který by se měl objevit na pultech obchodů v lednu příštího roku. Ptáte se co konkrétně plná verze datadisku přinese? Fist Alpha nabídne 7 zbrusu nových singleplayer a 8 multiplayer misí. Chybět nebude ani šestice nových zbraní, těšit se můžeme také na světoznámý bombardér B52, F-105 Thunderchief, F4 Phantom a mnohé další. Na závěr vám nabízím několik obrázků z původního Vietcongu a také odkaz a výňatek z naší recenze (8/10).

Související informace (Vietcong):
Homepage hry: http://www.vietcong-game.com
Výrobce hry: Pterodon & Illusion Softworks
Distributor hry: Gathering of Developers
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (mapa, 7,6 MB): Doupě

Další:

Diskuze (1) Další článek: Nové Score a Level na stáncích

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,