Nová mega: Ve jménu Ubidays

Ubisoft nás zarhnul upoutávkami, třeba na Far Cry 2, Prince of Persia: Prodigy, Endwar a spoustou dalších. K tomu se přidává i demoverze vesmírné strategie a videa, třeba i z Grid a Mass Effect.
Download týdne:
 
velikost: 40 MB
 
Střílečce Far Cry jsme se dopodrobna věnovali v naší galerii, jen malá ukázka: "V jiných aspektech se Far Cry 2 snaží konkurovat Crysis. Tam, kde se německému bratříčku lámou větve stromů pod těžkou palbou, zde reaguje prostředí na přírodní síly. Porost se tak v extrémním případě může skácet i při silné vichřici."
 
Demoverze:
 
velikost: 350 MB
 
Video:
 
velikost: 24 MB
 
velikost: 42 MB
 

Společnost Ubisoft dnes oznámila na své konferenci Ubidays práce na snowboardové hře Shaun White Snowboarding. Zatím nebyly upřesněny platformy, ale hra by se měla obejvit začátkem zimy, před Vánocemi.

velikost: 41 MB
 
velikost: 12 MB
 

 

 
velikost: 43 MB
 
V bojovkovém nebi se šíří nepokoje. Méně odolní jedinci se skrývají v temných zákoutích síní slávy, jiní zmateně pobíhají kolem. Dva se tří současných králů – Tekken a Virtua Fighter – se třesou na svých trůnech. Třetí král, Soul Calibur, se jen spokojeně usmívá a doufá, že již brzy předá žezlo svému nástupci. Nebo že by ne? To už se můžete dočíst v našem preview
 
velikost: 15 MB
 
velikost: 23 MB
 

 

Celkově celá služba Playstation Home vypadá na první pohled zatraceně dobře. Využívá silného grafického potenciálu PS3 a svojí stylizací moderního světa dokáže okamžitě zaujmout. Home má být k dispozici přes službu Playstation Store zcela zdarma a zabere něco kolem 500 MB.
 
velikost: 25 MB
 

Společnost Ubisoft dnes oznámila na své konferenci Ubidays přidání další postavy do chystaného nového vydání Prince of Persia. Elika bude princovi pomáhat a podle tvůrců hlavním rysem bude, že nebude přítěží.

velikost: 56 MB
 
velikost: 56 MB
 
velikost: 35 MB
 
  
 
Kombinace Ubisoftu a Toma Clancyho zaručuje, až na výjimky, kvalitu po všech stránkách. Ostatně série Splinter Cell, Ghost Recon nebo Rainbow Six mluví samy za sebe. Tentokrát však mají vývojáři z Ubisoftu na talíři mnohem větší sousto než jednoho tajného agenta, či jedno speciální komando.
 
velikost: 44 MB
 
 
 
Druhá světová válka s námi jistě nějaký ten rok ještě pobude, alespoň tedy co se týče videoher. Úspěchy titulů jako Call of Duty, Medal of Honor nebo Brothers in Arms není možné přehlédnout. A když hráče to bojování s vojáky, co slouží jednomu kníratému pseudomalíři, tak baví, je vydávání pokračování zavedených sérií více než logické. Brothers in Arms: Hell`s Highway nemá být žádnou přehnanou revolucí, ale vylepšením fungujících herních mechanismů.
 
velikost: 59 MB

 

Společnost Ubisoft oznámila na své konferenci Ubidays práce na pokračování kultovní hry z dílny Michaela Ancela Beyond Good and Evil. Jediné, co k dané hře zatím existuje, je upoutávka, v níž potkáte hrdiny původního titulu.
 
velikost: 38 MB
 
Prostředním hry se ujmete role Scarlett, dcery Smrti, která musí použít všechny své přirozené i nadpřirozené síly k tomu, aby zabránila zlotřilému nekromantovi v přivození zhouby našemu světu. S hlavní hrdinkou tak budete muset postupně nejen překonávat složité překážky, ale rovněž objevovat všechny tajemné schopnosti, které vám byly svěřeny spolu s vaším původem.
 
velikost: 26 MB
 

 

velikost: 15 MB

Podobně jako v případě druhého dílu Fable, kdy tvůrci uvolňují minihry ještě před uvedením vlastní hry do obchodů, rozhodli se i Electronic Arts pro podobný krok v případě hry Spore. Ve tvorbě vlastních stvoření, o něž se pak můžete starat ve hře, můžete začít již 17. června, kdy by se na stránkách hry měla objevit demoverze editoru. O tři dny později pak má přijít plná verze do obchodů, která zčtyřnásobí možnosti tvorby nových příšerek. S nimi pak v září můžete ve hře tvořit vlastní kultury a kolonizovat známý i neznámý vesmír. Více informací o hře samotné se dozvíte v našich prvních dojmech.

velikost: 116 MB
 
Série NBA Ballers si vždy zakládala na inovativním přístupu. Midway totiž třeba k možnosti hrát jeden na jednoho připojují i basketbalové zápasy dvojic, připomínající spíš klasický streetball. Podívejte se na speciální pohyby, které mohou hráči provádět.
 
velikost: 29 MB
 
Mass Effect vás přivítá rozmanitým světem daleko za hranicemi naší galaxie, v němž se jednotlivé civilizace mísí a přes vzájemné konflikty dosáhly uspořádání, které alespoň navenek funguje. Lidé nicméně svět za hradbami toho svého teprve objevují. Je 50 let po prvním mimozemském kontaktu, lidstvo se snaží vstřebat nejen objevení technologií za hranicí svého dosavadního poznání, ale především se prosadit ve vesmírném společenství civilizací pod názvem Council, jakési vesmírné obdobě OSN. Více v naší rozsáhlé recenzi.
 
velikost: 16 MB
 
Simulace amerického fotbalu, Madden NFL 09, má v plánu zaujmout hráče nejen překrásnou grafikou, aktuálními soupiskami plnými hvězd a novinkami na každém kroku, ale také třeba dokonalou animací hráčů, jak můžete vidět v ukázce.
 
 
velikost: 52 MB
 
 
Pokud doufáte, že se ve hře svezete ve vašich oblíbených kárách nebo jiných známých značek „z ulice“, tak jste vedle jak ta pověstná jedle. Další z věcí, která se bude od série Race Driver značně odlišovat, je umělá inteligence. Ano, má být špičková a na úrovni, ale v tom smyslu, že nebude dokonalá. Více v našem preview.
 
velikost: 48 MB
 
O této upoutávce jsme už informovali včera v naší novince: "Již na konci tohoto roku se dost možná dočkáme zbrusu nového pokračování hudební série Guitar Hero, a tak není divu, že pánové z Neversoftu začínají pomalu představovat hlavní taháky chystaného titulu. Oproti starším sourozencům totiž bude nový díl obsahovat kromě kytary rovněž mikrofon a bubny, přičemž představení posledně jmenovaného nástroje hráčské veřejnosti doprovázela slavná jména jako Travis Barker, nebo Chad Smith."
 
velikost: 2 MB
 
velikost: 18 MB
 
 
I když naše recenze na Kane`s Wrath jasně říká, že se jedná "jen" o dokonalý klasický datadisk, tvůrci se rozhodli vyzvednout jednu jeho vlastnost pro X360 - nový způsob udělování rozkazů pomocí Command Stick.
 
velikost: 20 MB
 

 

 
Herní Jason Bourne má zaujmout právě samotnou tematikou všemocného agenta, kterou se tvůrci chystají zapracovat do zajímavé herní látky. Běžně totiž hráč dostane na misi balík hi-tech vybavení z dílny mistra Q, na kterém je po celou dobu závislý. Zde má být hratelnost volnější, a tak si Jason do kapes naštosuje nanejvýš pistoli – vše ostatní najde ve jménu improvizace přímo v komplexně vymodelovaném virtuálním světě úrovně. Více v našem preview.
 
velikost: 38 MB
 

Společnost Electronic Arts vypustila do světa trojici nových, volně stažitelných, map pro svoji akční hru Army of Two. Ty by měly opět prověřit vaše schopnosti spolupráce ve dvou, stejně jako se dají využít i pro klání dvoučlenných týmů mezi sebou. Více o hře najdete v naší recenzi.
 
velikost: 75 MB

 
Ilustrační obrázky, Kiriko je hezčí

Hra je popisována jako jakýsi mix mezi Team Fortress 2 a Ready 2 Rumble Boxing, což znamená příjemnou kreslenou grafiku. EA do hry implementovali speciální technologii, která vám umožní vytvořit si avatara na základě vaší podobizny. Více informací by se mělo objevit v následujících dnech a týdnech, nyní se můžete podívat na roztomilou Kiriko.
 
velikost: 7 MB
 
velikost: 6 MB
 
velikost: 20 MB

 

Na scénu vstupuje stařičký, ale přesto stále čilý Snake již ve čtvrtém pokračování Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, z něhož vám dnes přinášíme kolekci desíti nejnovějších obrázků. Bližší informace o hře naleznete v našem preview nebo ve článku E3 dojmy.
 
velikost: 3 MB
 
velikost: 4 MB
 
Ve dvojici ukázek uvidíte tahové RPG Final Fantasy Tactics A2, které se objeví na NDS.
 
velikost: 22 MB
 
NDS očekává i předělávku dalšího dílu Final Fantasy, po FF III přichází vcelku pochopitelně i Final Fantasy IV. Upoutávka kombinuje ingame grafiku a sekvence, se kterými se můžete při hraní střetnout.
 
velikost: 75 MB
 
Strategická série Total War se dočká dalšího pokračování, které bude uvedeno titulem Empire. Ten pak napovídá, že se bude zaobýrat zejména slavnou dobou námořních říší, ostatně, můžete se sami podívat v ukázce, jak je pro hru tvořen pohyb postav.
 
velikost: 140 MB
Diskuze (5) Další článek: AbecedaHer ve zkratce

Témata článku: , , , , , , , , , ,