Nové Doupě, nový design!

Už jste se otřepali z prvního šoku? Pevně věřím, že ano. Vítejte tedy na zbrusu novém Doupěti! Proč zbrusu novém? Protože jsme tentokrát nezměnili pouze design stránek, ale i publikační engine. Nyní tedy běžíme na Media Factory, který je velmi dobře znám čtenářům magazínů Živě.cz, Živě.sk, Mobilmania.cz a Autorevue.cz. Pokud máte rádi některou technickou vymoženost, se kterou se setkáváte na uvedených webech, je dost pravděpodobné, že ji nyní budete moci využívat i na Doupěti.

Design. Přesně v duchu hesla: “král je mrtev, ať žije král!” nyní pošlu náš poslední layout do věčných hajan. Setkal se s rozporuplnými reakcemi čtenářů již při svém spuštění a u většiny z nich pocit trpkosti nevyprchal ani po delší době a přes velké změny, kterými první verze prošla (možnost výběru mezi chronologickým a tématickým řazením článků na titulní stránce, odstranění “sloupcové novinové úpravy”, jiné barvy).

Doupě tedy nyní obléká zcela nový kabátek a my doufáme, že se vám bude líbit víc, než všechny předchozí dohromady. V budoucnosti je také možné, že Doupě si budete moci převléknout sami do kabátku podle libosti. Podobně jako to má server MobilMania.

Funkce. Na novém Doupěti naleznete celou řadu užitečných funkcí – v diskusních fórech pod články se můžete přihlásit k odběru vybraných příspěvků, při jejich editaci můžete využít komfortu editoru El Barto, je tu skvělá služba v podobě “Hlídacího psa”, máme inovovaný download souborů a rovněž i samotné články budou nyní opticky členěny podstatně lépe.

Možné chybky. Pokud během prohlížení Doupěte narazíte na cokoliv neobvyklého, dejte mi prosím zprávu na email: jan.kunes@cpress.cz. Budeme velice rádi, pokud nám pomůžete odladit Doupě do ideální podoby. Je možné, že zejména nyní budete nacházet chybějící odkazy na obrázky, zdvojené úvody článků, nečitelné nadpisy, mírně rozhozené písmo atd. To je vše zaviněno převodem na novou databázi. Nyní budeme postupně pracovat na odstranění těchto chybek.

Milí čtenáři, užívejte nového Doupěte a věřte, že další novinky pro vás chystáme už nyní.

Jan Kuneš, šéfredaktor

Diskuze (15) Další článek: Nová Lara Croft!

Témata článku: , , ,