Nový týden: nový design a recenze Immortal Cities

Recenzer her Immortal Cities: Children of the Nile, Tekken 5, Grand Theft Auto Advance, Space Interceptor: Project Freedom * Preview her Silent Hunter 3, Project Snowblind * Březnové Doupě ve znamení Star Wars a plné hry Echelon ZDARMA * A další zajímavé články čekají jen na vás!

5x tip týdne: Recenze: Immortal Cities: Children of the Nile – faraónem na vlastní kůžiBřeznové Doupě ve znamení Star Wars a plné hry Echelon ZDARMARecenze: Tekken 5 - nový král bojovek?Nový design Doupěte je tady!F.E.A.R - strach dělá z lidí hrdiny

Plná hra týdne: X-Force: FfD - lepší než X-COM

Pondělí - 28.2.2005 ... Recenze Immortal Cities

Recenze: Immortal Cities: Children of the Nile – faraónem na vlastní kůži

Martin Demiger: "Historie je mocná čarodějka. Ve školách nám vždy do hlav vtloukali, že je dobré ji znát a poučit se z chyb, kterých se již někdo před námi dopustil. To je ale stejné, jako kdyby řekli: „vyzkoušejte si to sami“. A proč ne? Sice se asi ve skutečnosti do minulosti nedostaneme, ovšem virtuální realita také není k zahození. Zajímalo vás někdy, jak si žijí faraóni? Teď je ten správný čas na to, abychom to zjistili." (celý článek)

   

První dojmy: Project Snowblind – Deus Ex bokovka

Martin Zavřel: "Hra, na níž se podílela řada tvůrců klasiky jménem Deus Ex a která se navíc odehrává ve velmi podobném prostředí/době a vlastně jde o téměř totožný žánr, je tady. Takže pokud vás zajímá mix politické konspirace, futuristických lidských implantátů a pestré FPS hratelnosti, pak jste na správné adrese. O první dojmy z hraní se s vámi podělíme právě teď." (celý článek)

  

Recenze: film Sametoví vrazi – černé duše

Hedvika Hlaváčková: "Nový český film sliboval v upoutávkách akční podívanou, jež rozhodně nepatří mezi tradiční domény našich tvůrců. Pro jednu z nich si Česká Televize „vypůjčila“ hudbu Hanse Zimmera a my se obávali, že Sametoví vrazi budou trapnou snahou o „český světový akční film“. O to větší bylo naše překvapení, že ve filmu o akci zase tolik nejde. Více se můžete dozvědět v recenzi naší nové kolegyně." (celý článek)

Plná hra: X-Force: FfD - lepší než X-COM

Bleskovka dne: 4. kolo Hattricku - karty rozdány

Úterý - 1.3.2005 ... Vychází nové Doupě

Březnové Doupě ve znamení Star Wars a plné hry Echelon ZDARMA

Kamil Gric: "Právě dnes vyrazilo na stánky třetí číslo papírového Doupěte. Kromě dvou různých obálek pro verzi časopisu bez a s DVD přináší recenze nejočekávanějších PC i konzolových pecek (a absolutní hodnocení v recenzi Metal Gear Solid 3). Nemine vás ani exkluzivní pohled na šatník herních hrdinů v módní hlídce Doupěte, nebo rozsáhlé téma věnované kontroverzní hrám. Jako bonus přinášíme také plnou hru ZDARMA." (celý článek)

   

Preview: Silent Hunter 3 – v kůži špinavého námořníka

Přemysl Víška, Ivan Platonov: "Mnozí z nás v dětství jistě četli knihy Julese Vernea o Nautilovi; možná, že pro někoho se právě tyto knihy staly prvním krokem k rozhodnutí spojit svůj život s podvodním námořnictvem. Avšak francouzský snílek se úplně zmýlil v popisu vnitřního vzhledu lodě. Pojďte se spolu s námi podívat pod vstupní otvor skutečné ponorky." (celý článek)

   

Byznys hrátky: Online hry a násilí? Nesmysl!

Martin Boček: "ICQ mělo problémy * Další pokusy omezit prodej her v USA * Ediční plán Nintendo Europe na příštího čtvrt roku * Need for Speed Underground 2 vyjde i na handheld Nintendo DS * A protože tohle jsou Byznys hrátky, tak vás samozřejmě neochudíme o tabulky prodejnosti her v USA a ve Velké Británii" (celý článek)

Plná hra: Bench Warmer - hezké holky zdarma

Bleskovka dne: Aurora Watching: Gorky Zero - screenshoty z akce

Středa - 2.3.2005 ... Recenze Tekken 5

Recenze: Tekken 5 - nový král bojovek?

Martin Boček: "Uáááá! Svist. Tsurie tsurie. Prásk... Aneb jak to jen může dopadnout, když japonská společnost Namco stráví čtyři roky vývojem nového Tekkenu. Takže se pohodlně udaďte; přichází totiž rodící se legenda. Protože ať si lidé říkají co chtějí, Tekken 5 je dobrý. A víc než to." (celý článek)

   

Nový design Doupěte je tady!

Doupě: "Mluvilo se o něm v mnoha diskusích, slibovali jsme jej nesčetněkrát. A jak sami vidíte, konečně je tady. Co? Kdo? Přece nový design Doupěte! Pokud se chcete dozvědět něco málo o tom, co nový vzhled Doupěte přinesl a co vzal, prosím, račte kliknout." (celý článek)

Plná hra: Ski Jump 2.1 - skoky na lyžích

Bleskovka dne: Sony PSP: V USA rovný milion kusů

Čtvrtek - 3.3.2005 ... Recenze Space Interceptor

Recenze: Space Interceptor: Project Freedom - takové malé retro

Martin Babarík: "Mrazivá temnota hlubokého, neprobádaného vesmíru, spalující žár vzdálených hvězd a někde mezi tím vaše po zuby ozbrojená loď. Jako štika proplouvá mezi nepřátelskými stíhači a při tom proměňuje jednoho z nich v hvězdný prach. Vesmírné souboje, mimozemské rasy, nadupané stíhačky a mateřské lodě... To vše můžete vidět a hlavně zničit v této zajímavě zpracované akční hře." (celý článek)

   

Nové hry na obzoru: přídavek pro EverQuest 2

Jan Horčík: "Ruské studio Targem chystá závodní 3rd person akci ExMachina plnou silných strojů a smrtících zbraní * Téměř neznámá vývojářská společnost Secret Sign připravuje zajímavou FPS jménem RattHunter * Sony Online již brzy uvede první přídavek pro hráče EverQuest 2" (celý článek)

Plná hra: Sejmi šmejda pivního - zachraňte pivo!

Bleskovka dne: Sudeki - pěkná dávka trailerů

Pátek - 4.3.2005 ... Recenze Grand Theft Auto Advance

Recenze: Grand Theft Auto Advance – město ve vaší kapse

Karel Kališ: "Je a je to tady zas. Krádeže aut, přejíždění chodců a celé město jen a jen k vašemu vyžití. Že prý policie? Ale prosím vás, nenechte se vysmát... Můžete klidně rozmlátit grázlovi hlavu na kaši, zatímco ve skutečnosti čekáte ve frontě na rohlíky. Je to tak, série Grand Theft Auto se stěhuje do vašeho GBA." (celý článek)

   

F.E.A.R - strach dělá z lidí hrdiny

Adam Plechatý: "Připravovaná akce F.E.A.R. oplývá dvěma vlastnostmi, které z ní dělají jednu z nejočekávanějších her žánru. Za prvé se jedná o další počin zkušených matadorů z firmy Monolith, za druhé má název tak dvojsmyslný, že říká o hře vše a zároveň vůbec nic. F.E.A.R by mohla směle aspirovat nejen na titul s nejoriginálnějším názvem, ale i na cenu za prvotřídní grafiku, animaci a scénář. S přibývajícími screenshoty a blížícím se datem vydání je na čase shrnout si vše, co nás čeká a nemine." (celý článek)

  

Týden v rubrice Plné hry – pořádné RPG

Tomáš Vrána: "Uplynulý týden jste měli tu čest s perfektním RPG Rune World 2, které bylo ještě k tomu zcela zdarma. Máte-li tedy chuť na něco pořádného, neváhejte a mrkněte do naší nabídky. Naleznete tu i mnoho dalších zajímavých věcí!" (celý článek)

Plná hra: Pro-X Snowboarding - prkno znamenající svět

Bleskovka dne: Stolen - vykradený Thief a Splinter Cell

Sobota - 5.3.2005 ... Stahujte tuny nových downloadů

Jan Horčík: "A je to tady! Konečně pořádný nával nových videí, dem, patchů a dalších zajímavostí. Co pro vás máme? Dema her Airline 69-II, Still Life, Game Tycoon, a dalších. Dále videa z titulů Commandos Strike Force, Stronghold 2, Sudeki, Cold Fear a spoustu dalšího, takže vzhůru do toho!" (celý článek)

Plná hra: Nix - Carmageddon a ti druzí

Bleskovka dne: Trumfne Everquest 2 konkurenci?

Diskuze (1) Další článek: Trumfne Everquest 2 konkurenci?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,