O čem bude adaptace Asteroids?

Není to tak dlouho, co z Hollywoodu přišla zpráva, že se chystá filmová adaptace populární hříčky Asteroids. Otázkou, jež si fanoušci od té chvíle kladli, bylo, jak chcete vyrobit dvouhodinový film na motivy arkády, v níž létáte s trojúhelníkem a střílíte kolečka na kameny okolo? To vše na dokonale černém pozadí, symbolizujícím nekonečný vesmír.

A odpověď zní: jednoduše. Prostě si ho od základu vymyslíte. Alespoň tak to prezentoval Lorenzo di Bonaventura, který pro tento projekt zastává roli producenta: "Hra Asteroids mě lákala čistě pro to, neboť si myslím, že se nám snaží říct, že ve vesmíru je tahle 'velká věc', pro niž jsme vytvořili propracovanou historii, a taky dva bratři, hlavní postavy, kteří si v průběhu boje proti ní musí vyjasnit vzájemný vztah."

Fajn, takže tu máme 'věc', a taky vesmír a dva bratry, kteří ji mají porazit, nebo zničit, nebo něco. Chm, nechci být za skeptika, ale pomalu se začínám bát výsledku. A zatím mě nepřesvědčilo ani Bonaventurovo prohlášení, že budou vesmírní sourozenci většinu času napasovaní v raketě, ničící všechno, co se jim dostane do cesty.

Zdroj: 1UP

Diskuze (1) Další článek: Ranní diskuse o filmové Castlevanii

Témata článku: , , , , , , ,