O předělávku Resident Evil 3: Nemesis se možná nepostará Capcom

Na našich mozcích a dalších částech těla si možná pochutná někdo jiný, než bychom čekali.

Velkolepý úspěch Resident Evil 2 Remaku se okamžitě dostal do pozornosti všech fanoušků série. Začalo se hodně mluvit o tom, že by mohl být za rohem také remake třetího dílu s podtitulem Nemesis, a to vše v režii Capcomu. Jak ale teď naznačují nejčerstvější spekulace, mohlo by vše být úplně jinak. Plyne to z informací, které poskytl twitterový účet populárního spekulativního kanálu.

Podle těchto informací můžeme také počítat s tím, že remake, o který se nemá postarat jeho původní vydavatel by měl k našim herním zařízením dorazit v roce 2020. Ačkoliv jde pouze o čirou spekulaci, je nutné podotknout, že právě jejich autor zjevně má docela dobré informace a zdroje, protože dříve se častokrát nemýlil. Byla by ale věčná škoda, kdybychom se nedočkali Resident Evil 3 v novém kabátku i s podporou RE Enginu, který nám už v současných titulech nabídl doslova grafické orgie.

Jaký je váš pohled? Bylo by lepší, kdyby si i třetí díl Resident Evil pohlídal Capcom sám, nebo se nebráníte i externím tvůrcům?

Diskuze (8) Další článek: Larian Studios chystá strategickou hru ze světa Divinity

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,