PC | RPG

Od zítřka bude The Old Republic k dispozici zdarma

Se svou postavou však budete moci dosáhnout jen 15. úrovně.

UPDATE: Někteří z vás si ztěžovali, že byly v novince vynechány důležité informace, jako že potřebujete pozvánku již platícího hráče a že zdarma budete moci hrát jen jeden týden. Upozoňujeme, že v současnosti existují dva různé trialy - pro Friends Trial platí podmínky zmíněné výše, pro Weekend Pass Trial platí podmínky uvedené v novince.

Omrzel vás World of Warcraft? Láká vás Star Wars: The Old Republic, ale nevíte, jestli je hra od svého největšího konkurenta dostatečně odlišná? Určitě byste si ji chtěli nejprve vyzkoušet a teprve podle toho se rozhodnout, zda vlastně stojí za vaše těžce vydřené peníze.

Tuhle šanci budete mít od zítřka, kdy Bioware hodlá z The Old Republic udělat free-to-play záležitost. Ale pozor! Akce se vztahuje jen na tento týden, pak budete mít smůlu. Začít by měla ve čtvrtek v 6 hodin ráno, ukončena bude v pondělí v sedm ráno. Více se dozvíte v oficiální FAQ sekci.

starwarstheoldrepublic.jpg

Na vámi vytvořenou postavu se bude vztahovat několik omezení:

  1. Vaše postava nebude moci překročit 15. úroveň. O dosažení maximální možné úrovně budete informováni skrze in-game upozornění.
  2. Postava bude moci navštívit pouze domovský svět (Origin World), Coruscant (Capital World), flotilu (Fleet), všechny válečné zóny (Warzones) a místo, kde se bude odehrávat její první Flashpoint mise. Pokud se budete chtít dostat do nepovolené zóny, budete o tom informováni.
  3. Nebudete moci používat general chat, trade chat a PvP chat. K dispozici bude pouze local chat, group chat, guild chat, také budete moci odpovídat našteptávání.
  4. Nebudete moci posílat in-game zprávy jiným free-to-play postavám, ani na ně nebudete moci nijak reagovat. Zprávy však budete moci přijímat.
  5. Své Crew Skills budete moci dostat maximálně na 40. úroveň.
  6. Vaše postava nebude získávat Legacy zkušenosti.
Zdroj: SWTOR
Dostupné pro: PC
Žánr: RPG | MMORPG
Výrobce: BioWare | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 22. prosince 2011
Diskuze (9) Další článek: Double Fine získalo pro svou adventuru přes 3 mil. dolarů

Témata článku: , , , , , , , ,