Oficiální Xbox 360 magazín startuje!

Exkluzivní recenze The Darkness, rozsáhlý rozhovor o GTA IV, záplava informací z Ubidays 07, masivní recenze Forzy 2 včetně tipů a triků a slevového kupónu na hru. To je pouze malá ochutnávka toho, co nabízí první číslo českého OXM, které najdete ode dneška na stáncích.
Kapitoly článku

Drsňák Jackie svým sveřepým pohledem na obálce jasně dává na vědomí, že kdo si nepořídí první číslo Oficiálního Xbox 360 magazínu, dělá obrovskou chybu… Kromě toho naznačuje, že uvnitř čísla najdete recenzi na očekávanou komiksovou akci The Darkness. Jak se povedlo nové dílo od tvůrců skvělého Riddicka se můžete přesvědčit na celých pěti stránkách.

   

Ovšem kromě shrnutí aktuálních hitů jsme se podívali trochu do budoucnosti. Ať už v Paříži na akci Ubidays 07, kde jsme se dozvěděli nejnovější informace o hrách jako novém převratném dílu oblíbené série Splinter Cell: Conviction, nápadité strategii Endwar či dlouho očekávané akci Assassin’s Creed, či v americkém Seattlu, kde nám Bungie předvedli, kterak pokročil vývoj Halo 3. O čemž se vlastně můžete přesvědčit sami na DVD, kde kromě nálože deseti nejčerstvějších hratelných ukázek her najdete i video speciál věnovaný této bezesporu nejočekávanější hře pro Xbox 360.

Jedno číslo za pouhých 200 Kč?
Využijte nabídky předplatného a získejte 2 dárky v hodnotě 1000 Kč!

Střípky z OXM 1 (7/2007)

The Darkness – temnoty se nebojte, vítejte ji!

Hry podle licencí se obvykle nezařazují mezi absolutní klenoty. Ovšem výjimky by se našly. Třeba Chronicles of Riddick: Escape from Butcher’s Bay. A právě tvůrci tohoto titulu si vzali na mušku další licenci, drsný americký komiks The Darkness. Recenzi vám přinášíme jako první na světe.

 

Život s Xbox 360 – co se událo za dva roky existence konzole?

Už dva roky uplynuly od prvního velkého představení nové konzole od Microsoft. V našem velkém tématu shrnujeme všechny nejdůležitější okamžiky a události a nádavkem vybíráme ty největší herní hity, které na svém obalu nesou logo Xbox 360.

 

Ubidays 07 – Jade Raymondová nám představila zabijáka

Po redukci výstavy E3 se jako houby na dešti začaly objevovat menší specializované akce, jako právě Ubidays 07. My jsme tam pochopitelně nemohli chybět. Sám šéfredaktor Kamil Gric  vyrazil do slunné Francie, aby získal nejnovější informace.

 

Komunita – hraní není jen doménou mužů

Nepíšeme časopis sami pro sebe, ale pro vás, naše čtenáře. Proto dáváme prostor největším komunitním stránkám věnujícím se Xboxu 360. Začínají pěkně stylově, představením dvou velkých „pařanek“, kterým nečiní problémy porazit na Xbox Live kdejakého „ostříleného“ hráče.

 

Halo 3 – zahráli jsme si jej u Bungie

Ještě než se spustila dlouho očekávaná multiplayerová beta Halo 3, zajeli jsme si do sídla Bungie posbírat nejčerstvější informace. Na šesti stránkách se rozhodně dozvíte celou řádku exkluzivních zajímavostí.

 

Tom Clancy’s Endwar – zajímá vás, jak vypadá válka budoucnosti?

Nová hra se jménem slavného amerického pisálka Toma Clancyho nebude stealth akce, ani taktická akce. Vlastně to nebude žádná akce, ale strategie. A to značně originální a připravená přesně na míru konzoli.

 

Forza 2 Motorsport – ráj pro závodníky

Milujete vůni spálené gumy? Tak to si rozhodně zamilujete novou Forzu, nabízí stovky hodin neskutečné zábavy pro všechny virtuální závodníky. Kromě povinné recenze jsme přidali dvě stránky užitečných rad a triků, rozbor jedné z tratí a jako největší třešinku slevový kupon.

 

Test HD LCD televizorů – vysoké rozlišení za pusu

Abyste si mohli užít grafickou sílu konzole Xbox 360, potřebujete vhodnou obrazovku. Je docela pro problém se v té obrovské záplavě různých televizorů vyznat, takže jsme se rozhodli vzít tu roli na sebe. Přinášíme test dvou HD LCD televizorů, na kterých všechny hry budou vypadat výborně, ale navíc vás jejich koupě nezruinuje.

Xbox 360 Starter pack

  U prvního čísla OXM najdete i tištěnou příloho Xbox 360 Starter pack, která se určitě stane cenným 
  rádcem každému novému vlastníkovi konzole Xbox 360. Na třiceti stranách najdete podrobné 
  seznámení s konzolí, průvodce nastavením, výběr nejlepší obrazovky, řešení nejčastějších
  problémů, malý slovníček  a spousta dalších užitečných informací.

    

 

 

 

Druhé číslo OXM najdete na stáncích 12. července

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,