Oznámení střílečky Terminator: Resistance slibuje vydatnou akci

Terminator: Resistance určitě potěší fanoušky legendárního sci-fi.

Britské vývojářské studio Reef Entertainment za sebou už například herní adaptaci ultimátního zabijáka Ramba. Teď se vrhnou do zpracování další veleúspěšné filmové série a přinesou vám nekompromisní dávku akce v čerstvě oznámené střílečce Terminator: Resistance. 

Vžijete se do role vojenského hrdiny Jacoba Riverse, který se dozvídá o tom, že se z něj stal velmi žádaný cíl SkyNetu, jehož se chystá zlikvidovat nejobávanější mechanický zabiják Terminator. Abyste SkyNetu zatnuli tipec, budete se muset s Terminatorem utkat tváří v tvář a nejednou bojovat o holý život. Co nakonec bude Jacoba stát cesta k finální bitvě o záchranu lidstva se dozvíte již brzy. 

Těšit se můžete na zástupy slavných nepřátel z filmové série. Nechybí ani T-800 a přidává se i pár novinek. Čeká vás také nabušený arzenál plný plazmových zbraní a pořádná hromada možností, jak si je vylepšovat. S tím bude spojený i systém levelování a vylepšování vaší postavy společně se zlepšováním vašich dovedností. Zachráníte lidstvo před hrozbou umělé inteligence?

Hra vychází na PC, Xbox One i PS4 už 3. prosince.

Diskuze (6) Další článek: Batman zdarma: Epic rozdává Arkhamskou kolekci a Lego trilogii

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,