Patch v1.3 pro Carbon je na světě

Dnes se podíváme nejen na nový patch 1.3 pro závodní hru Need for Speed: Carbon, ale nahlédneme také do říše technických zázraků, abychom spatřili tuto hru v jejím nejlepším. Ostatně, můžete soudit sami.

  

Společnost Electronic Arts uveřejnila další patch pro svůj titul Need for Speed: Carbon, v němž opravuje či přidává nové funkce. Týkají se zejména multiplayerového hraní a jeho celkového zpříjemnění. Nicméně odstraněn by měl být také zádrhel se spuštěním hry po OS Win 2000 a XP, kde tu a tam vznikly některým uživatelům problémy. Bližší informace o patchi naleznete na adrese oficiálních českých fanouškovských stránek EA, včetně popisu spuštění a downloadu. Dejte si však pozor, na jakou verzi NFS: Carbon chcete patch instalovat - je totiž samostatně rozdělen do dalších několika variant, podle evropské nebo americké verze, případně i podle sběratelské edice.

  

Jen málokdo z nás má peníze na to, aby si mohl pořídit opravdu nadupaný počítač. Ovšem vždy se najdou tací blázni (omluvte tento výraz :-), co své pracně naspořené peníze neváhají investovat do nejnovějšího počítače a jeho komponentů. Příkladem jim jest jeden hráč, o kterém před pár dny informoval web Carbon.Undercover.cz. Ten na své konfiguraci obdařenou dechberoucí grafickou kartou Leadtek WinFast PX8800GTS TDH GeForce nx8800GTS, 640MB DDR3, PCI Express x16, SLi, HDTV, 2×DVI spustil nový díl NFS Carbon. Pokud chcete vidět, jak nakonec celá hra vypadá, mrkněte na uveřejněné obrázky.

Související informace (Need for Speed: Carbon):
Platforma
: PC, PS2, PS3, PSP, Wii, DS, GameBoy Advance, Xbox, Xbox 360
Žánr: Závodní
Výrobce hry: EA (
http://europe.ea.com/)
Vydavatel hry: EA (
http://europe.ea.com/)
Homepage hry:
http://www.ea.com/nfs/carbon/us/index.jsp
Předpokládané datum vydání: Listopad 2006
Recenze:
http://www.doupe.cz/h/PChry/AR.asp?ARI=115184&CAI=2149
Videorecenze: http://www.doupe.cz/h/PChry/AR.asp?PG=1&ARI=115223&CAI=2200
Objednat hru na shop.doupe.cz

Zdrojcarbon.nfsgame.net; http://www.onlinegames.cz/

Diskuze (3) Další článek: Galerie: Harry Potter a Fénixův řád

Témata článku: , , , , ,