PC v roce 2018: nejočekávanější herní pecky platformy

Je tady další várka her, kterým byste v letošním roce měli věnovat pozornost. Bude toho vycházet věru hodně. Zahrajeme si na piráty, upíry nebo třeba stavitele pravěkého parku. A co takhle to celé završit tandemovým útěkem z vězení?

Far Cry 5 

Datum vydání: 27. března 2018

Série Far Cry už nějakou dobu stagnuje. Od masivního úspěchu třetího dílu se to s hratelností moc nepohnulo. Stále se pohybujeme v otevřeném světě, kde je banda zlounů a většinou je jen na vás, abyste se s tím vypořádali. U pátého dílu vsadili vývojáři opět na jistotu. Tentokrát se ale podíváme do znatelně zajímavějšího prostředí.  

1.jpg
4.jpg5.jpg6.jpg

Vydáváme se do země naděje, jak je psáno na uvítacích tabulích. Konkrétně je to tedy americká Montana. Naději tam ale budete hledat jen marně. Jako základnu si ho totiž vybral ne zrovna mírumilovný kult, který si říká Project of Eden's Gate. Jeho členové věří, že každou chvíli všechno skončí a jediný, kdo je může zachránit je otec Josef Seed. Namluvil jim, že kvůli záchraně musí splnit vše, co jim přikáže. Seed je ale jen využívá k tomu, aby se zmocnil celé zdejší oblasti. Stejně jako antagonisté v předchozích dílech to nebude mít v hlavě úplně v pořádku.  

Mezi obyvateli Montany se najdou i tací, kteří vám s tímto fanatickým kultem alespoň trochu pomohou. K ruce, tedy spíš k noze, vám bude ještě pes. Pokud ale nechcete spoléhat na pomoc umělé inteligence, můžete si do hry přizvat kamaráda. Takhle můžete projít dokonce celou hru. Kooperačních her v dnešní době není valné množství, takže jsme rádi za dodatečný bonus. 

Jinak půjde o Far Cry, jak jej máme rádi. Otevřený svět, dopravní prostředky, tuna upravitelných zbraní a svoboda volby.

Diskuze (8) Další článek: Východní pecka Escape from Tarkov odhaluje své krásy (galerie)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,