PC verze Red Dead Redemption 2 je opět předmětem spekulací

Objevují se nové indicie naznačující vydání PC verze westernové akce. Rockstar ale zatím stále mlčí.

Red Dead Redemption 2 minulý rok na podzim vzalo útokem PlayStationy a Xboxy. Stalo se absolutním hitem a jednou z nejlepších i nejprodávanějších her minulého roku. PC verze je ale stále v nedohlednu a hráči master race se tak stále musejí pouze chytat každé spekulace, která se vyrojí v internetovém prostředí. 

Teď se na Rockstar Social Clubu podařilo najít další odkaz o chystání PC verze  westernového dobrodružství s realistickým světem. Ve zdrojovém kódu se totiž podařilo najít položku "RDR2_PC_Accomplishments", která by měla odkazovat k trofejím získávaným ve hře. O kousek dále totiž můžeme vidět velmi podobný text zaměřený na PS4 trofeje a Xbox One achievementy. 

Zatím samozřejmě nejde o žádné oficiální potvrzení příchodu Red Dead Redemption 2 na PC, ale přinejmenším se mohou hráči utěšit tím, že by přece jen mohl Rockstar v brzké době verzi pro počítače oznámit. V případě GTA V se hra dostala na počítače osmnáct měsíců po vydání na konzolích. K témuž by tak teď mohlo dojít i u Red Dead. Hráli jste už Red Dead Redemption 2, nebo ještě čekáte na verzi pro PC?

Diskuze (16) Další článek: Bláznivá kuchyňka Overcooked je na Epic Store zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,