PS3 | Vita | Sony

PGW15: To nejzajímavější z konference Sony

Pojďme si shrnout, jak nám kluci ze Sony uvedli výstavu Paris Games Week 2015.

Máme za sebou první konferenci výstavy z Paříže a ačkoliv šlo spíše o komorní akci, rozhodně jsme se dočkali hned několika velmi příjemných překvapení. Jakých? Pojďme na to. 

No Man's Sky vyjde v červnu 2016

Dočkali jsme se alespoň přibližného data vydání megalomanského indie projektu pro PS4 jménem No Man's Sky. Křižovat nekonečný vesmír podle všeho začneme křižovat už v létě příštího roku. Tedy za předpokladu, že se nedočkáme odkladu. Prozatím se můžete podívat na čerstvý trailer.

Galerie

no_mans_sky-1.jpgno_mans_sky-2-600x338.jpgno_mans_sky-3-600x338.jpg

no_mans_sky-4-600x338.jpgno_mans_sky-5-600x338.jpg

Star Wars: Battlefront v novém traileru

Hvězdné války nesměly chybět ani na konferenci Sony, takže jsme se dočkali zbrusu nového traileru, který nás provedl bitevním polem všech možných planet. Těšíme se.

Bojovka Tekken 7 odhalena v rozpačitém traileru

Kultovní bojová série z platformy Playstation se vrací v již sedmém dílu, který se vrátí do minulosti a bude velmi oblíbeným prequelem. Titul se kromě PS4 podívá také na Xbox One, trailer nám ale bohužel moc neprozradil. Fajn zprávou však je, že bude titul podporovat také brýle Playstation VR.

Oznámena VR hra Until Dawn: Rush of Blood

Adventurní horor Until Dawn zaznamenal obrovský úspěch, a tak není divu, že jsme se na konferenci rychle dočkali oznámení dalšího titulu z tohoto univerza. Tentokrát půjde o rychlou akční střílečku pro brýle virtuální reality, takže se budeme bát hezky naživo. 

until_dawn_rush_of_blood1.jpguntil_dawn_rush_of_blood2.jpguntil_dawn_rush_of_blood3.jpg

Quantic Dream překvapil zbrusu novým titulem Detroit

Pamatujete na parádní grafické demo Kara, které se zaměřilo na androida, jenž cítil emoce? Inu tvůrci ze studia Quantic Dream se rozhodli z toho udělat kompletní hru, kterou za závěr konference představili pod názvem Detroit. A musíme uznat, že to vypadá zatraceně dobře. Jako ostatní tituly studia se i Detroit zaměří na důležité filozofické otázky lidstva. 

Exkluzivita jménem WiLD v parádním traileru

Poprvé jsme se s tímto zajímavým titulem setkali na výstavě E3 a od té doby se po sandboxové hře slehla zem. Nyní ale doráží na akci ve zbrusu nové ukázce přímo ze hry a my musíme uznat, že hrát za zvířata a plachtit vzduchem je zatraceně zábavné. Alespoň podle toho, co nám ukázali vývojáři.

Závody nové generace Gran Turismo Sport oznámeny

Tak jsme se dočkali. Géniové z Polyphony Digital odhalili zbrusu nový díl závodního simulátoru Gran Turismo pro PS4, který podle slov samotného tvůrce série nabídne bezprecedentní úroveň realismu a věrohodnosti. Venku je také premiérový trailer a betatest by měl nastartovat začátkem příštího roku.

Post-apo akce Horizon: Zero Dawn v nových záběrech

Horizon vypadá zatím nesmírně zajímavě a každým dalším videem to jen dokazuje. Na akci Sony dorazilo studio Guerrilla s novými záběry ze hry, které jsou sice velmi podobné těm předchozím, rozhodně ale ukazují zase něco více ze hry.

Zajímavé trailery konference

Níže najdete všechny trailery a videa, které nepotřebují komentář, ale rozhodně stojí za zhlédnutí. 

A co chytlo na akcí nejvíce právě vás?

Diskuze (1) Další článek: V Parku se můžete bát už nyní, podívejte se na trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,