Phantom Liberty má větší rozpočet, než všechny ostatní rozšíření pro hry od CD Projektu RED

Letos nás čeká první a zároveň poslední velké rozšíření pro Cyberpunk 2077. Pořád toho o něm nevíme tolik, kolik bychom si přáli. Třeba by CD Projekt mohl prozradit datum vydání. Místo toho jsme se ale dozvěděli něco o nákladech, které padly na tvorbu tohoto přídavku. Phantom Liberty je nejdražší rozšíření, které studio kdy udělalo, takže předčí třeba i obří a hlavně výborné O víně a krvi pro Zaklínače 3.

Tato informace přišla z polských novin Parkiet. Marek Bugdoł, manažer pro vztahy s manažery, v něm také říká, že CD Projekt je spokojený s tím, jak práce na rozšíření pokračují. "Doufáme, že nové dobrodružství a postavy přilákají hráče, kteří Cyberpunk už znají a také to postrčí spoustu nových hráčů, aby se vydali do Night City."

Je otázkou, jestli v tomhle případě znamená nejvyšší rozpočet i nejvíc obsahu. Nemusí to automaticky být tak, že Phantom Liberty svojí velikostí přeroste O víně a krvi. Doufáme, že si pro nás CD Projekt v blízké budoucnosti chystá nějaké novinky, abychom si mohli pořádně ujasnit, co od tohoto rozšíření vlastně máme očekávat. 

Zdroj. Videogameschronicle.com

Diskuze (2) Další článek: Marvel's Avengers se chystají na ukončení podpory. Crystal Dynamics už neplánuje žádný nový obsah

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,