Playstation hýří barvami

Společnost Sony nedávno oznámila dvojici nových vzhledů svých konzolí a handheldů, stejně jako připravovaný balík her s kamerou pro PS3. Nabídka zatím platí pouze pro Japonsko, ale dá se předpokládat, že se objeví i u nás.

Protože je stařičká PS2 stále jednou z nejrozšířenějších platforem, dočká se nového vzhledu, tentokráte v červené barvě. Označená jako Cinnabar Red bude prodávána v Japonsku od začátku července. Podobně je tomu i s handheldem PSP, který však získá modrou metalízu a objeví se ve dvou baleních – normálním a s televizním tunerem. Obě balení přijdou na trh v půlce července s tím, že se budou prodávat nejspíš i v USA v rámci kolekce Madden bundle. Zatím to není jisté, ale je zde i možnost, že časem se modrá PSP dostane i k nám.

cinnabarredps2016_screen.jpg pspblueteeny773_screen.jpg

Aby nezůstala pozadu ani nejnovější konzole PS3, byl pro ni ohlášen balíček s kamerou a šesticí programů. Aplikace Make se dá použít ke stříhání videa a zvuku získaného kamerou, Look pak slouží jako prohlížeč, nebo také virtuální akvárium. Dvojice Slove a Play jsou pak víceméně běžné hry pro Eye-Toy, zatímco nové zážitky by měla přinést možnost Fly, při níž posíláte svými pohyby hejna ptáků přes japonské obrazy, nebo případně hříčka Move, která podle vašich pohybů a zvuků mixuje hudbu. Spolu s kamerou vyjde celý balík přibližně na padesát dolarů (kolem 750,- Kč).

Zdroj: Gamespot

Diskuze (3) Další článek: Galerie: Legendary: The Box

Témata článku: , , , , , , ,