Po včerejší Ultimě přichází dnešní Wizardry 8

Osmý díl fantasy RPG - to už se člověk skoro musí divit, že to ti autoři tak dlouho vydrží :-).

Osmý díl fantasy RPG slibuje spoustu super vlastností, o kterých se těm ostatním ušmudlaným hrám ze stejného žánru ani nezdá. Rozlehlý fantasy svět, neuvěřitelná grafika, která je svou úchvatností daleko za hranicemi bežných RPG grafik, nový bojový systém, přes 100 druhů protivníků, 90 různých animovaných kouzel, import postav z Wizardry Gold a v neposlední řadě možnost různých zakončení vašich kvestů. To neříkám já, ale autoři, a do vydání Wizardry 8 se s nimi o tom těžko můžeme přít :-). 

Svou postavu si můžete složit z 11 ras a 15 tříd. Ras je opravdu požehnané množství, takže se u nich na chvíli zastavíme. První jsou samozřejmě lidé, jejichž hlavní výhodou jsou vybalancované schopnosti, kde není místo ani pro viditelné slabosti ani žádné velké přednosti. O Elfech asi všichni víte hlavně to, že mají špičaté uši, což by jim však v soubojích nebylo moc platné. Podstatné je, že skvěle ovládají magii a bleskurychle se pohybují. Skřeti jsou zvyklí na tvrdý život v hvozdech, takže jejich hlavní předností je síla a vytrvalost. Stejnými vlastnostmi se mohou pochlubit i houževnatí Gnómové. Plemeno Hobitů je zase známé svým přátelským postojem ke všem bližním dobré vůle. Lizardmeni jsou ještěrkovitá stvoření s ohromným apetitem k zabíjení, ale s malou inteligencí. Míšenci lidí a draků jménem Drakoni oplývají díky své obratnosti talentem pro zlodějinu a jedovatý závan jejich dechu také není zanedbatelnou pomůckou. Mezi ostatní rasy patří ještě Faeries, Rawulfs, Felpurrs a Mooks

Není-li vám těch sedm obrázků dost, nezbude vám nic jiného než se přesunout přímo na oficiální stránku Wizardry 8, kde je jich ještě pár dalších ke skouknutí.

     

     

     

Diskuze (1) Další článek: Giants: Citizen Kabuto - preview

Témata článku: ,