Podívejte se na Starcraft 2

Společnost Blizzard uvolnila spolu s ohlášením pokračování svojí hry Starcraft i několik upoutávek, které je možno si stáhnout přímo ze stránek hry. Pokud se vám však nelíbí speciální prográmek, který Blizzard k tomuto využívá, přinášíme vám možnost stáhnout si videa i přímo od nás. Pokud však chcete více, než jen ukázky, odkáži vás raději na naše rozsáhlé preview.

  

Asi hlavním trhákem je dvacetiminutová ukázka hraní za Protossy s komentářem tvůrců. Dostane se vám slušné prezentace různých jednotek, ať již starých, nebo také i nových. Nebyl by to však snad ani Starcraft, kdyby byly jednotky předváděny pouze nové a lesknoucí se bez jediného bojového škrábance. Pokud se podíváte na video, setkáte se i se starými známými protivníky, ať už se jedná o Terrany, nebo hromady Zergů. Dostatečně vám bude ukázán i princip kombinace jednotek, jejich silných a slabých stránek, které musíte využívat na cestě za vítězstvím. A přitom je to vše starý známý Starcraft, kde proti sobě bojují rozsáhlé armády v epických bitvách.

Starcraft 2 - dvacet minut hry (460 MB)

Hry od Blizzardu se také vyznačují dokonalými animacemi, které jsou schopné hráče vtáhnout a nepustit. Nejinak je tomu v případě Starcraft 2, jak se ostatně můžete sami podívat u intra. A pokud patříte mezi šťastnější majitele některé ze sběratelských edic her od Blizzardu, jistě jste již narazili na artworky, podle kterých grafici tvoří modely pro hru. Jednu takovouto ukázku artworků vám také přinášíme, spolu s předvedením převedení nákresů do herní grafiky. Rozhodně se je na co dívat.

Starcraft 2 - Intro (34 MB)

Starcraft 2 - artworky v praxi (18 MB)

Související informace (Starcraft 2):
Platforma
: PC
Typ hry: real-time strategie
Výrobce: Blizzard Entertainment (
http://www.blizzard.com/)
Vydavatel: Blizzard Entertainment (
http://www.blizzard.com/)
Homepage:
http://www.starcraft2.com
Datum vydání: neoznámeno

Zdroj: Homepage

Diskuze (14) Další článek: Galerie: Overlord

Témata článku: , , ,