Poplatky za hraní online pro Switch přicházejí už za měsíc

Služba Nintendo Switch Online, bez které už si přes internet moc nezahrajete, se blíží. Ve druhé polovině září tak budete muset mít připravené platební karty.

Obdoba PS Plus nebo Xbox Live Gold dorazí i na Nintendo Switch. Přinese vám možnost zálohovat své uložené pozice na cloudové úložiště a online multiplayer bude od spuštění služby podmíněný jejím zaplacením. Pokud jste se právě začali strachovat, kolik budete muset platit, abyste si zahráli Fortnite nebo jiné FTP tituly, nemusíte. Pro tyto hry by měl být přístup k online hraní zdarma.

Kromě toho předplatitelé dostanou také možnost hrát některé kultovní NES hry. V seznamu jsou opravdové legendy, například Mario Bros., The Legend of Zelda, Dr. Mario nebo třeba Donkey Kong. 

Nintendo Switch Online bude výrazně levnější než předplatné hlavních dvou konzolí na trhu. Za měsíc zaplatíte 3.99$, 7.99$ za tři měsíce a 19.99$ za celý rok. Roční předplatné vás tak vyjde na asi 450 korun, což není nic hrozného. Na přesné datum spuštění služby si ještě musíme počkat a zatím se spokojit s tím, že to bude ve druhé polovině září.

Diskuze (4) Další článek: DOOM Eternal je brutálně skvělou ukázkou, jak oživit kultovní značku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,