Posezení nad dopisy čtenářů

Po delší odmlce jsme tu opět s výběrem vašich reakcí, které se k nám nějakým způsobem dostaly – ať již emailem, normální či potrubní poštou či za pomoci poštovního holuba (díky neznámému tazateli za tu delikatesu!) Nuže, na co se nás především ptáte? Pojďme se společně probrat došlou poštou.
Po delší odmlce jsme tu opět s výběrem vašich reakcí, které se k nám nějakým způsobem dostaly – ať již emailem, normální či potrubní poštou či za pomoci poštovního holuba (díky neznámému tazateli za tu delikatesu!) Nuže, na co se nás především ptáte? Pojďme se společně probrat došlou poštou.

Tak především – jako obvykle nám přišla opravdu velká hromada dotazů následujícího znění: „Nemohli byste mi sehnat hru XY??“

Ne, to bychom opravdu nemohli. Ať již legálně či nelegálně, ničím takovým se nezabýváme. Pokud si chcete legálně opatřit některou z her, o kterých na Doupěti píšeme, navštivte například internetový obchod Vltava či některého z „kamenných“ prodejců.

Další velkou skupinu tvoří dotazy typu: „Tahle hra mi nejede“ nebo „Mám kartu XYZ a nefunguje mi“.

Pro takové případy tu máme naši Poradnu, která sídlí na krásně zapamatovatelné adrese poradna.doupe.cz. Z našich statistik vyplývá, že každý dotaz v Poradně čte v průměru několik set lidí – a jak jistě uznáte, to je už slušná skupina mozků na to, aby se mezi nimi našel někdo, kdo vám bude umět poradit.

Běžte někam. Na Bonusweb se nedohrabete šmejdi.

Milý čtenáři, ty nemáš ani tušení, jak moc nás těší, že právě taková trdla jako jsi ty čtou naši konkurenci a ne nás, děkujeme ti za to.

Chystáte nějaké novinky nebo soutěže do nového milénia? (dotaz přišel v prosinci)

Novinek a nových nápadů máme v šuplíku spoustu – ve správnou chvíli je postupně míníme realizovat. Soutěží by v tomto roce mělo být minimálně tolik, jako v roce 2000 – máte se tedy na co těšit.

Víte, nebylo by od věci tady dát vyhledávač (napíšu např. Recenze NFS 5 a ono to vyhledá – nebylo by to super? Hodně lidem by to ušetřilo čas a práci se v tom všem zorientovat. Pokud nemůžete sem dát vyhledávač tak alspoň to třídit podle písmen např. zmáčknu recenze a tam se mi objeví písmena a, b, c, d, … no a já kliknu N. Nebylo by to lepší?

Takové dotazy máme nejraději :-). Vyhledávání (v horní části levého pruhu) je součástí Doupěte snad od té doby, co se poprvé objevilo na Internetu. Co se týká třídění rubrik podle abecedy – tak to již také funguje, klikání na písmenka přiděláme v nejbližší možné době.

Budete ještě dlouho psát editorialy o editorialech (úvodníky o úvodnících)?

Na tomto místě bychom se patrně měli omluvit našim čtenářům – přepadla nás vysvětlovací mánie ve chvíli, kdy jsme zjistili, že poměrně velký počet z vás neví co je to editorial. Tak tedy ještě jednou editorial = úvodník.

Chtělo by to přidat filtr na vyhledávání (např. návody, hardware…).

Opět – tohle náš systém umí a už pěkně dlouho. Stačí kliknout na Rozšířené vyhledávání a můžete hledaná slova omezit pouze na určitou rubriku či autory.

Lehčí soutěže!!!!!!

Uvidíme, ale zatím to není v plánu :-). Procentuální část správných odpovědí je u každé soutěže poměrně vysoká.

Koukám na Lara Croft. V IE 5 jsem se stisknutým Shift klikl na obrázek a nezobrazil se. Chybka. Bez Shift to jede OK. Honza.

Obrázky se otevírají přes javaskript a toto je normální reakce – obrázky se otevřou samy do nového okna, není potřeba klikat přes Shift.

Vaše Doupě

Diskuze (15) Další článek: Projekt I.G.I – tajným agentem snadno a rychle

Témata článku: , , ,