Premiérový trailer na Destiny 2 slibuje napínavý příběh

Destiny 2 se nám oficiálně odhalilo před pár dny a nyní konečně vyšel pořádný trailer, který zodpovídá několik důležitých otázek.

Příběh Destiny 2 se točí kolem dosud posledního bezpečného lidského města. Nyní však už bezpečné není a je ničeho mocnou invazní armádou vedenou Ghaulem, velitelem brutální Rudé legie. Vy se budete muset vypravit na záhadné nové světy a získat nové zbraně a schopnosti. Abyste porazili Rudou legii, bude se muset lidstvo sjednotit a získat svůj domov zpět.

To je k příběhu zatím všechno, nicméně známe i jména třech důležitých velitelů - hunter Cayde-6 (ten vtipný robot), titan Zavala a warlock Ikora Rey. Čímž se dostáváme k tomu, že třídy budou ve hře pořád stejné, jak potvrdily oficiální stránky. Zatím však nevíme, zda nepřibyly alespoň nové schopnosti. Gameplay záběry sice ještě zveřejněny nebyly, ale máme se jich dočkat 18. května v živém streamu.

2.jpg

A teď to nejdůležitější - Destiny 2 vyjde 8. září tohoto roku a mimo Xbox One a PS4 vyjde nově i na PC. Za předobjednávku dostanete předběžný přístup do bety, která bude k dispozici na všech platformách.

Zatím sice nevíme, zda bude beta začínat exkluzivně na PS4, nicméně tato konzole se dočká zatím nespecifikovaného časově omezeného exkluzivního obsahu. Hra vyjde i v několika zajímavých edicích, které si můžete podrobně prohlédnout na oficiálních stránkách

Diskuze (2) Další článek: Star Wars Battlefront II potvrzen, odhalení se dočkáme v dubnu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,