PC | RPG

Projekt SG Worlds nemá peníze

Podle webových stránek www.days-since-cheyenne-mountain-employees-have-been-paid.com je to již 25 dní od chvíle, kdy měli zaměstnanci Cheenne Mountain obdržet výplatu. K opožděné platbě se firma vyjadřuje v prohlášení, které dnes zveřejnil GameSpot.

VIDEO: 207 'Stargate Worlds - trailer'

„V Cheyenne Mountain Entertainment se stále snažíme být v kontaktu s médii a fanoušky. Jako mnoho jiných společností, také my máme problém s pohybem peněz od investorů a vydavatele. Nové ekonomické klima nám ale moc nepřeje a tak máme problém sehnat dodatečné zdroje na pokrytí nákladů, především pak na výplaty zaměstnanců. Můžeme ale upřímně říci, že děláme vše, co je v našich silách, abychom vzniklou situaci napravili,“ stojí ve vyjádření. Dočkáme se tohoto MMO ze světapopulárního amerického seriálu StarGate?

stargateworlds35.jpgstargateworlds36.jpg

„Pokračujeme dále ve vývoji StarGateWorlds. V současné době úspěšně ukončujeme fázi interního beta testování a chystáme se nabídnout betu veřejnosti a to někdy v prvním čtvrtletí příštího roku,“ stojí také v prohlášení. Seriál, podle kterého má hra vzniknout, se dočkal 10 sezón, jeden spin-off je vysílán, další se chystá.

Zdroj: Gamespot

 

Diskuze (5) Další článek: Wii trhá další rekordy v prodejnosti

Témata článku: , , , , , , , , ,