PS3 se dočká vlastní strategie

Zatímco majitelé Xboxu už žhaví elektronky na dlouho očekávané Halo Wars, další z řady konzolových strategií, zastánci třetího Playstationu to mají horší. Jejich miláček totiž strategiím zrovna neholduje, a nebýt multiplatformního Red Alertu 3 (který však vychází až 27.3.), či kritiky opěvované Civilizace, tenhle žánr by prakticky ani neměli šanci ozkoušet.

1.jpg

To se ale pokusí zvátít tvůrci sjednocení pod hlavičkou Seed Studio, kteří v současné době pracují na real-time strategii, určené exkluzivně pro PS3. Vydání Under Siege je přitom naplánováno na tento rok, čemuž ovšem neodpovídá míra zveřejněných informací. Kromě jména a přibližného data vydání si totiž vývojáři všechno nechali pro sebe.

2.jpg

Dobře, že se trochu rozpovídal alespoň lead designer hry: "Under Siege nabídne unikátní svět,  herní rozhraní a hratelnostní prvky, jež si jsou dobře vědomi rozdílu mezi gamepadem a klávesnicí s myší. Zároveň se snažíme implemenotvat do hry velké množství multiplayerových a komunitních rysů, s důrazem na hráči vytvářený obsah."

Zdroj: Oficiální stránky

Dostupné pro: PS3
Žánr: Strategie
Výrobce: Seed Studio | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 2009
Diskuze (7) Další článek: Galerie: Simon the Sorcerer 5

Témata článku: , , , , , , , ,