PS4 prý čeká podpora PS1 a PS2 her s nativním rozlišením 1080p

Už dlouhou dobu internetem krouží spekulace ohledně toho, že konzole PS4 dostane mnoho vylepšení a podporu pro starší tituly. Tipovač herního průmyslu, Ahsan Rasheed, nám předhazuje další chutné ždíbky.

Ahsan Rasheed je v herním průmyslu důvěrně známým tipovačem, který předhazuje spekulace a fámy, které se v konečném důsledku potvrzují. Jeho informační tok lze tedy brát jako relativně důvěryhodný, i když spekulace samozřejmě zůstanou spekulacemi.

 

Nové zprávy z jeho Twitteru jsme si ale nemohli nechat pro sebe. Rasheed tvrdí, že Sony chystá podporu PS1 a PS2 her pro konzoli PS4, o čemž se spekuluje už delší dobu. Některé z nich budou mít dokonce nativní rozlišení 1080p. Aktualizace se má dočkat i multimediální centrum a Blu-ray přehrávač, takže by PS4 mohla konečně posloužit více i filmovým fanouškům.

Na budoucích akcích se máme těšit také na demoverze VR her a exkluzivních projektů. Sony si ostatně myslí, že nejlepším způsobem, jak veřejnost vtáhnout do světa virtuální reality, je právě Project Morpheus. K němu společnost přistupuje stejně, jako ke konzoli PS4 a Dualshocku 4. Ptá se, co chtějí vývojáři vidět a mluví s komunitou, aby vychytala chyby.

Co si myslíte o možnosti hrát staré hry na konzoli PS4? Budete toho případně využívat?

 

 

 

Diskuze (6) Další článek: Jukněte na nejlepší momentky z Grand Theft Auto 5

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,