Původní Forza Horizon bude 20. října vyřazena z Xbox Store

Těsně před vydáním očekávané Forzy Horizon 3 bylo oznámeno, že životní cyklus prvního dílu se chýlí ke konci. Původní Forzu Horizon si budete moci na Xbox Store koupit pouze do 20. října a pak bude z digitální distribuce stažena.

Každá hra se někdy dočká svého konce a v případě první Forzy Horizon tento konec nadejde již 20. října, odhalil to komunitní manažer studia Turn 10 Brian Ekberg na oficiálních stránkách hry. Dle něj bude hra, ale i všechen její dodatečný obsah, v uvedeném datu vymazán z Xbox Store. Pokud ale již máte hru koupenou, nebudete mít žádné problémy s jejím stažením. Navíc se jedná pouze o digitální verze, takže disky si můžete nadále kupovat a s jejich fungováním neočekávejte žádné komplikace.

Forza Horizon vyšla v říjnu roku 2012 exkluzivně na konzoli Xbox 360. Její vyřazení tedy může být s ohledem na poměrně mladý věk a začlenění do programu zpětné kompatibility poněkud zvláštní. Rádi bychom ale upozornili na to, že Forza Horizon byla začátkem měsíce v rámci programu Games with Gold ke stažení zcela zdarma.

Diskuze (4) Další článek: V říjnových Games with Gold budeme utíkat z vězení

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,