Ranní diskuse o novém Xboxu

E3 je dávno za námi a společně s ní i nadšení z 'revolučního' projektu Natal. Nehledě na to, jak velký poprask tahle chystaná serepetička způsobila, nepředstavovala dech beroucí oznámení, o němž hráči vydrží plkat až do uvedení na trh. A proto je třeba udržet Natal v povědomí hráčů jinak. A tak se ve spojitosti s ním začal zmiňovat nový Xbox, jenž by se měl na trhu objevit již příští rok.

Pochopitelně nevím, zda-li má Microsoft skutečně v plánu uvést na podzim 2010 do prodeje plnohodnotného následeovníka X360 (možné to klidně je, přeci jen na X720 již tamější technici nějakou chvíli pracují, a navíc v době jeho potenciálního příchodu na trh bude mít za sebou X360 přes 6 let věrné služby), nebo jen jeho vylepšenou verzi, ale pravdou je, že tyhle spekulace představují ideální reklamu.

Stejně jako naznačení, že je Natal již v takové fázi, že ho bude možné příští rok pustit mezi natěšené hráče. Po jeho představení na losangeleské výstavě totiž drtivá většina herního světa předpokládala, že nám bylo představeno jen pečlivě připravené demo, zatímco samotný Natal je teprve na začátku vývoje, jenž zabere přinejlepším pár let. Bude skutečně zajímavé sledovat, jak se to nakonec vyvrbí.

Diskuze (1) Další článek: The Sims 2 vs. The Sims 3 – našli jsme 10 rozdílů

Témata článku: , , , , , , ,